2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اینطور که میشه سی میلیون و نیم 

عزیزم همیشه ک اون گرم تابلو نیس اجرت و مالیاتم اضافه میکنن خرید شما ۱۱ درصد انگار اضافه شده 

طلا دست دوم کمتر اضافه میشه 

سرویس و کارای ظریف اجرتشون بالاتره یوقتا ۲۰ بیست و خورده ای درصد اضافه میشه

مامانم همیشه میگه من ۹ ماه سختی کشیدم ک قلبت شکل بگیره نذار یکی تو ده ثانیه بشکونه بره
عزیزم گرون گرفتی طلا الان ۲۷۰۵۰۰۰ تومنه شما گرفتی ۲۹۶۰۰۰۰ که هر گرم ۲۶۰ تومن ازتون بیشتر گرفتن احتما ...

سلام. میشه بگین قیمت طلا رو از کجا چک میکنین؟ سایتها پایینتر میزنن. منم همیشه میرم طلافروشی تابلوی طلافروش از تمام این سایتها و اتحادیه بالاتره

سلام. میشه بگین قیمت طلا رو از کجا چک میکنین؟ سایتها پایینتر میزنن. منم همیشه میرم طلافروشی تابلوی ط ...

اره سایتا یخورده ارزونتره من از اینستا نگاه میکنم واسه شما رو درصدم کشیده روش که همه طلافروشیا میکنن که اونم فرق دارن باهم درصداشون