2777
2789
عنوان

قبول کنم یا نکنم؟

83 بازدید | 6 پست

جایی مشغول به کار هستم صاحب مغازه گفت میخواد برای منم کلید بسازه حالا خانوادم میگن قبول نکن مسئولیت داره امانته وسیله هاش گم بشه سر چندرغاز حقوق پامو میکشونه دادگاه و ...به صاحبکارم چی بگم 

بگم امانت قبول نمیکنم؟

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱
یاد اون شعره افتادم می‌گفت میخوای بکن میخوای نکن،😶😶😶😶

😐

- قلبت، سازندهٔ دنیای اطرافته!فرقی نداره چی باشه؛آدماش، اتفاقاش، قشنگیاش...هرچی قلبت قشنگ‌تر،زندگیتم قشنگ تر.حواست به قلبت باشه،همه‌چی به اون برمیگرده!🤍💫- ماه🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مسئولیت داره ب نظرم ...اگ  صاحب کارت کلا تو مغازش خودش هست کلید نگیر دیگ خودش مغازه رو باز بسته ...

خودش همش هست نمی‌دونم چ چیزیه برای منم کلید بزنن 

پس بگم ممنون نمیتونم امانت قبول کنم منتظر میشم خودتون بیایید مغازه رو باز کنید؟