سلام بچه ها پسر من ۱۱ ماهشه شبها خیلی اذیت میکنه نمیدونم چرا از ساعت ۱۱ میخوابه تا ساعت ۵ صبح خوابش سبکه بعد ساعت ۵ تا ۸ تازه سنگین میشه یعنی شب هر یک ساعت پا میشه گریه میکنه بهش یک شیشه شیر میدم باز میخوابه شبها حدود سه الی چهار شیشه شیر کامل میخوره واقعا موندم چیکار کنم خوابم خیلی بد شده تا چشمام گرم میشه باز بیدار میشه هی وول میخوره به نظرتون مشکلی داره ممکنه دندون باشه ؟ یا واقعا گشنس ؟ واقعا دوران نوزادیش بهتر بود از ۷ ماهگی شب ۲۰ بار پا میشه چیکارکنممم جان هرکی دوست دارید راهکار بدید
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=324417176]اگه دیدی واقعا خیلی بد خوابه اصلن سمت گوگل نرو که یه چیزای چرت و پرت میگه که 97 درصدش غلطه برو پیش د ...[/QUOTبه دکتر گفتم چیکار کنم بچم شبها خیلی اذیت میکنه گفت خودتم وقتی کوچیک بودی مامانتو اذیت میکردی باید تحمل کنی😒😒😒آخه اینم شد جواب
آسمان فرصت پرواز بلندیست ...قصه اینست چه اندازه کبوتر باشی