2777
2789
عنوان

کیااهل جنوبن؟فقط من دلم براهوای کولرتنگ شده یاشماهم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 30 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با اینکه آدم سرمایی هستم تو تابستون راحتم ولی تابستون فقط بخاطر صدای کولر متنفررم 

فکر کن اپارتمان،صدای کولر بالایی و پاییینی و خودت،چه شود😖

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
شماکجایی هستی؟

جنوبی نیستم ،ساکن کرجم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

خانومی که تو اون تاپیک به من توهین کردی من حرفی از عربا نزدم اصلا پیامی نزاشتم.یه نفر  به عربا توهین کرد یه نفرم ناراحت شد من به خانومی که ناراحت شد دلداری دادم گفتم که حتما با عربای ایران نبود.کاش قشنگ بخونی بد اینجوری جبهه بگیره. شدم آش نخورده و دهن سوخته

خانومی که تو اون تاپیک به من توهین کردی من حرفی از عربا نزدم اصلا پیامی نزاشتم.یه نفر  به عربا ...

عزیزم مطمئنی من بودم؟من جواب اون خانم بی ادب رو دادم شرمنده به خدا الان میرم کامنتامو چک می کنم 

خانومی که تو اون تاپیک به من توهین کردی من حرفی از عربا نزدم اصلا پیامی نزاشتم.یه نفر  به عربا ...

حلال کن عزیزم 🌹من تاجایی که بتونم سعی می کنم به کسی بی احترامی نکنم ولی متاسفانه بعضیا خیلی شورشو در میارن آدم نمیتونه سکوت کنه رفتم تو اون تاپیک دیدم تعطیله الان من اینجا درخدمتم 

حلال کن عزیزم 🌹من تاجایی که بتونم سعی می کنم به کسی بی احترامی نکنم ولی متاسفانه بعضیا خیلی شورشو د ...

من قشنگ دیدم کامنت منو ریپلای کردی.در هرصورت از من به شما نصیحت خواهشا در مورد اصلیت قومیت زیاد تعصب نداشته باش برای خودتون بهتره کمتر اذیت میشید.آدم نادون تو دنیا زیاده اگه بخوای با هر کلام کسی اینقدر حرص بخوری خوب نیست.من خودم ترکم.بارها بارها به ترکا توهین میکنن ولی جبهه نمیگیرم. چون هر جا خوب و بد داره قراره نیست کسی چرت بگه من اعصاب خودمو خورد کنم.من الان در مورد فامیلای خودم که ترکن بر استناد بر فامیل خودم میگم ترکا آدمای خوبی نیستن. ولی شاید کسی دیگه این نظرو نداشته باش.ولی خب من سعی میکنم تا جایی که بشه اینو مطرح نکنم. ولی خب یکی اینجور نیست نظر شخصیشو میگه.بعدم بعید میدونم عربای ایران اصلا ربطی به عربای کشورای دیگه داشته باشن.اونا یه تفکراتی دارن ایران ما هم یه تفکرات دیگه. در حال موفق باشی عزیزم😊