2777
2789
عنوان

کی تجربه بواسیر داره؟

141 بازدید | 5 پست

من بعد زایمان اولم گرفتار شدم.با پماد و رژیم غذایی خوب بود دیگه عود نکرد تا پارسال که دوباره باردار شدم و باز پماد و ....خوب شدم و سعی کردم یبس نشم چون با کوچکترین یبوست بواسیر عود مبکنه.بعد زایمان هم همش استرسشو داشتم و مواظب بودم تا ماه پیش که دوباره با یه یبوست کوچیک بازم اومد سراغم و دیگه هیچی خوبش نمیکنه. خیلی درد دارم.فقط تنها چیزی که امتحان نکردم شیاف آنتی هموروئید هست.اون بهتر از پماده؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

باید پماد بزنید ، از  دکتر داروخانه سوال کنید که پماد که بد دردتون میخوره بده .

اگه خیلی اذیت میشی ، کلینیک دکتر زارعی با لیزر درست میکنه

چون تو رو دارم ، همه دارم🤩دگرم هیچ نباید🤷‍♀️
باید پماد بزنید ، از  دکتر داروخانه سوال کنید که پماد که بد دردتون میخوره بده . اگه خیلی اذیت ...

میزنم.ام جی که دیگه تاثیر نداشت انگار واسع من.رکتول استفاده میکنم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام جهت درمان بواسیر و همورویید میتونید از پیج اینستاگرام های زیر محصولات اورجینال آناسول انگلستان (شیاف و پماد) رو بخرید

http://instagram.com/_u/uk_shopping4u

https://www.instagram.com/anusoliran/

من خودم بواسیر داشتم خریدم و استفاده کردم مشکلم حل شد به تمام دوستان و آشنایانم معرفی کردم

امیدوارم شما هم استفاده کنید و مشکلتون حل بشه بدون نیاز به عمل جراحی

میزنم.ام جی که دیگه تاثیر نداشت انگار واسع من.رکتول استفاده میکنم

تاپیک زده بودی از سردردای شوهرتون تو یه تاپیک گفته بودین دکتری که باهاش خوب شدین رو معرفی میکنین خواهشا ؟؟