2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

12 سکه

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

۱۴ تا سکه 

اونم لحظه آخر تو محضر یادمون افتاد در مورد مهریه حرف نزدیم  

منشی محضر گفت مهریه ؟منم گفتم ۱۴ تا

چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمیسوزد. اگر سوزد شبی سوزد،شبی دیگر نمیسوزد
19 مثقال و نیم

ببخشید میتونم یه سوالی بپرسم؟

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بله من همسرم از نظر مالی خیلی خیلی اوکیه 

ولی من خودم ۱۴ تا انداختم با ۱۰۰ تا شاخه گل رز قرمز خودمم ۱۹ سالمه همسرمم ۲۹ سال اینکارم کردم ن بخاطر اینکه خودم رو بی ارزش کنم اتفاقا میخواستم بهش ثابت کنم ک پول الویتم نیست ده هزار بزار اون مهریه هم تا ب امروز برام کرده و دقیقا ب همین دلیل بود ک از اول نخواستم رو خودم قیمت بزارم ب هیچ اعنوان پشیمون نیستم هر روز هم مطمئن میشم ک چقد انتخاب درستی داشتم اولش خانوادم ب شدت مخالف بودن الان مامانم میگه خداروشکر ک ب حرف کسی گوش ندادی