2777
2789

من تا حالا راجع به سینال نشنیدم و نزدم . من یه بار فقط ۵تا hmg زدم که۵ تا تخمک خوب داشتم و گفت از ۱۳ پریود یه روز درمیون تا ۲۰ پریود رابطه داشته باش  . ولی نمیدونم چرا باردار نشدم 🥴🥴 ولی بعید میدونم با یه بار بگیره شاید گفته از روز نهم رابطه داشته باش . متوجه نشدی.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم امپول میزنم یک هفته یک روزدر میان نزدیکی داشته باش اونم بعد از اینکه امپول ازادسازی رو زدی

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
منم امپول میزنم یک هفته یک روزدر میان نزدیکی داشته باش اونم بعد از اینکه امپول ازادسازی رو زدی

این ماه آمپول میزنین یا قبلا زدین؟

منم همون یک در میان میرم اعتباری نیست به یه روز😁

این ماه آمپول میزنین یا قبلا زدین؟ منم همون یک در میان میرم اعتباری نیست به یه روز😁

این ماه زدم.که بیبی چک امروز منفی شد

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
یه جا خوندم میگه سینال آف دوقلو میاره.منم میگم یکی برام بیاره نخواستم دو تا

ببین سینال اف هم مثل همون اچ ام جی هست و برای تحریک تخمک هست . ازین جهت میگن احتمال دوقلویی هست چون احتمال اینکه چندتا تخمک رو بالغ کنه هست. حالا ان شاالله دوتا بگیره یهو راحت بشی

چند روز گذشته از آمپول ؟ منم ماه قبل دو تا اچ ام جی با آمپول آزاد سازی منفی شد پریود شدم

اون روز ۱۴ روز بود.امروز پریود شدم😞😭