2777
2789
عنوان

کیا رویای سلبریتی شدن دارن:))؟

573 بازدید | 50 پست

بنظرم یکی از بهترین حس های دنیاس 

کلا تو هر حرفه ای باشی فرقی نداره 

مثلا این ویدئوی لیسا و تهیونگ تو فشن شو پاریس....خیلی حس خوبی میدههه:))قشنگ وایب سلبریتی بودنو میده

یا مثلا ویدئو جشن کالوین کلاین جنی که جونگکوم بود تو جشنشش

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅

اینا رو که گفتی نمی‌شناسم. ولی کلا از معروف بودن خوشم نمیاد. آرامش عادی بودن تو بلند مدت لذت‌بخش‌تره

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره آرزوی مدل شدن دارم

الانم رشتم طراحی لباسه

دوس دارم مثلا من از ماشین پیاده شم درو برام باز کنن مثله ملکه ها پیاده بشم وارد فشن شو بشم و برم لباسمو عوض کنم و روی صحنه راه برم😂

منم بازیگر دلم میخواد بشم

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

اینا رو که گفتی نمی‌شناسم. ولی کلا از معروف بودن خوشم نمیاد. آرامش عادی بودن تو بلند مدت لذت‌بخش‌تره

دقیقاا خودمم میگم شاید اگه یروزی معروف شدم پشیمون بشم و دیگه این آرامشی که الان دارم رو نداشته باشم

وزن فعلی ۵۷💪ایشالا تا ۱ تیر وزنم میشه ۵۰💸👄💅
دقیقاا خودمم میگم شاید اگه یروزی معروف شدم پشیمون بشم و دیگه این آرامشی که الان دارم رو نداشته باشم

خب دیگه ممکنه هم چمدسال دیگه پشیمون بشی بگی چرا سلبریتی نشدی مثلا

کلا ادم هی پشیمونه😂

همین.