2777
2789

صداتون خوبه🌸 ولی رو لحن و حستون بیشتر کار کنید پایان واژه ها رو هم با یه حالت خاصی میخونید اونم بهتره رفع بشه

موزیک پس زمینه بنظرم خوب نبود اگه یه موزیک بی کلام بذارین شاید بهتر باشه و با هم میکسشون کنید اینجوری که از دستگاه و با صحبت کردن خودتون ضبط شده زیاد جالب نیست، ولی گفتین تو ماشین ضبط کردین پس این مورد موزیک مهم نیست

البته متنشم مورد پسند خانمای نی نی سایت نیست احتمالا😅 به هر حال صداتون خوب بود و با یه کم تمرین بیشتر بهتر میشه

🌾 نظافتچی ساختمان یک زن جوان است که هر هفته همراه دخترک ۴-۵ ساله‌اش می‌آید. امروز درست جلوی واحد ما صدای تی کشیدنش قاطی شده بود با گپ زدنش با بچه... پاورچین، بی‌صدا، کاملا فضول، رفتم پشت چشمیِ در. بچه را نشانده بود روی یک تکه موکت روی اولین پله... بچه: بعد از اینجا کجا میریم؟ مامان: امروز دیگه هیچ جا، شنبه ها روز خاله بازیه... کمی بعد بچه می‌پرسد: فردا کجا میریم؟ مامان با ذوق جواب می‌دهد: فردا صبح میریم اون جا که یه بار من رو پله هاش سُر خوردم! بچه از خنده ریسه می‌رود... مامان می‌گوید: دیدی یهو ولو شدم؟ بچه: دستتو نگرفته بودی به نرده میفتادیا... مامان همان‌طور که تی می‌کشد و نفس‌نفس می‌زند می‌گوید: خب من قوی‌ام. بچه: اوهوم... یه روز بریم ساختمون بستنی... مامان می‌گوید که این هفته نوبت ساختمون بستنی نیست.‏ نمی‌دانم ساختمان بستنی چیست؛ ولی در ادامه از ساختمان پاستیل و چوب شور هم حرف می‌زنند. بعد بچه یک مورچه پیدا میکند. دوتایی مورچه را هدایت می‌کنند روی یک تکه کاغذ و توی یک گلدان توی راه پله پیاده‌اش می‌کنند که "بره پیش بچه هاش و بگه منو یه دختر مهربون نجات داد تا زیر پا نمونم". ‏نظافت طبقه ما تمام می‌شود. دست هم را میگیرند و همین طور که می‌روند طبقه پایین درباره آن دفعه حرف می‌زنند که توی آسانسور ساختمان بادام زمینی گیر افتاده بودند. مزه‌ی این مادرانگی کامم را شیرین می‌کند. ‏مادرانگی که به زاییدن و سیر کردن و پوشاندن خلاصه نشده. مادر بودن که به مهدکودک دو زبانه، لباس مارک، کتاب ضدآب و برشتوکِ عسل و بادام نیست. ساختن دنیای زیبا وسط زشتی ها، از مادر، مادر می‌سازد. 🌸✏️سودابه فرضی‌پور

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عالیییی بود یه حس خوبی داشت خوشم اومد البته جسارت نباشه چندتا توصیه بکنم البته نمی‌دونم چندوقته گویندگی میکنید ولی خب شاید مفید باشه براتون: ۱.وقتی یه متنیو می‌خونید سعی کنید آکسان گذاریو رعایت کنید، حالا اکسان گذاری چیه ؟ مهم ترین قسمت و کلمه جمله رو یکم با تن صدای بالاتر میخونید یا قبلش یا بعد کلمه مکث میکنید( مثلا تو یه جمله خبری اون خبر جمله مهمه پس برای اون کلمه که خبرم میگه اکسان میذاریم)۲. فراز و فرود رو رعایت کنید، یجا صدارو ببرید بالا، یجا پایین.. که به شنونده حس بیشتری منتقل کنه۳. فسه خوانی نکنید! فسه خوانی چیه؟ بعضی وقتا اخر جمله برای اینکه حسمونو به طرف مقابل منتقل کنیم کلمه ای رو که میگیم با بازدم ادا میکنیم ینی با نفس بیشتر هوا میدیم بیرون تا اینکه تارای صوتی صداتولید کنن، خب تو حرفه گویندگی این کار توصیه نمیشه زیاد البته میتونه باشه ولی فقط دوسه حرف اخر کلمه نه جمله یا همه‌ی کلمه.۵. وقتی متنو میخونید سعی کنید حالت کشیده خوندن و روزنامه وار خوانی نکنید ، این مشکل چطوری حل میشه؟ وقتی طرف مقابلتونو جلوتون تصور کنید که نشسته و به حرفاتون گوش میده و.. اینجوری باز رو لحن و حستون اثر میزاره. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌  ‌‌ ‌.                      بازم عذر میخوام اگه جسارتی کردم و تو کارتون دخالت کردم به هر حال از کارتون خیلی لذت برم هم صدای قشنگی دارید هم حس خیلی خوبی گفتم اگه اینارو نگم حیفه کارای بعدیتون به مشکل بخورید 

من مذهبی نیستم حالا انقدر نپرسید توام مذهبی‌ای؟ نه، ولی خب مگه مذهبیا چشونه؟؟!
عالیییی بود یه حس خوبی داشت خوشم اومد البته جسارت نباشه چندتا توصیه بکنم البته نمی‌دونم چندوقته گوین ...

خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و‌بهم لطف داشتید

واقعا تو‌ماشین با پخش ماشین موزیک پلی کردن و با موبایل ضبط کردن خیلی سخته

همش هم حواسم پرت محیط اطراف می‌شد

خاستید کارهای دیگم میفرستم براتون 

خیلی خیلی ممنونم از اینکه وقت گذاشتید و‌بهم لطف داشتید واقعا تو‌ماشین با پخش ماشین موزیک پلی کردن و ...

خواهش میکنم من فقط به گویندگی علاقه دارم و تقریبا دوسالی میشه گویندگی می‌کنم بخاطر همین هر جا کسی ویسیو میزاره ازش نمیگذرم و سعی میکنم کامل گوش بدم ، برای رکورد برنامه Hi-Qو تنظیم ویساتونم اینشات  و تبدیلشون به  mp3 از برنامه music editor استفاده کنید. حتما ، بفرستید گوش میدم

عالیییی بود یه حس خوبی داشت خوشم اومد البته جسارت نباشه چندتا توصیه بکنم البته نمی‌دونم چندوقته گوین ...

سلام

چقدر مطالبی گفتین کاربردی و مفید بود، منم استفاده  کردم  از شما ممنونم🌹🙏

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
خواهش میکنم من فقط به گویندگی علاقه دارم و تقریبا دوسالی میشه گویندگی می‌کنم بخاطر همین هر جا کسی وی ...

منم ممنون میشم بتونم از نظرات شما بیشتر استفاده کنم🌹🙏

⚠️⛔لطفا به هیچ‌وجه در تاپیک های من کامنت نگذارید🙏، اگه تاپیک یا پستی مورد پسند شد، لایک کنید، و حتی الامکان درخواست ندید🙏  ................  گاهی برای دل خودم، دلنوشته یا متنی رو دکلمه می‌کنم  .................   او قند روزهای تلخ من است❤                                   
سلام چقدر مطالبی گفتین کاربردی و مفید بود، منم استفاده  کردم  از شما ممنونم🌹🙏

سلام خواهش میکنم 

سلام خواهش میکنم 

🙏🌹🌹

حتما

ممنونم

منتظر  نظرات مفید شما هستم🙏🌹

ممنونم منتظر  نظرات مفید شما هستم🙏🌹

ببخشید دقیقا بگید الان درباره چی باید نظر بدم؟🗿😂 ویسی جایی ندارید؟