2777
2789
عنوان

واقعا "دختر"بودن خیلی بده.

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 45 پست
خب 23 سالت باشه هنوز سن ازدواجت نشده که  کوچیکی برای ازدواج

پس چرا منو سرویس کردن سر این موضوع بابام اصلا اینجوری نیس اصلا نمیخواد شوهرم بده ولی مامانم آخ مامانم

کاربری دست من و دوستمه😅 

عزیزم چند سالته؟ دانشگاه اینا رفتی منظور حرفه ای چیزی داری؟ فقط ازت خواهش میکنم تن به ازدواج الکی بخاطر فرار نده گاهی افتادن از چاله تو چاهه من خیلی دیدم بقیه این طوری میشن اگه یکی بود که واقعا دوستش داشتی و شناخت کافی داشتی بعد ازدواج کن اگه حرفه داری مستقل شو پول در بیار بذار هر چقدر می‌خوان حرف بزنن 

این دنیا دو روزه وقتی میگم دو روزه واقعا دو روزه 😂 ارزش نداره سر چیزای بیخود همو ناراحت کنیم .. من اصلا موقع نظر دادن یا بحث کردن به اسم کاربری توجه نمیکنم و فقط حرفامو میزنم یهو میبینی یه تاپیک باهات بحث کردم و یه تاپیک هم نظر بودم مگه این که انقدری دعوا کرده باشم که اسمت تو ذهنم بمونه . اصلا از دعوا و اینا خوشم نمیاد اصلا هم دوست ندارم کسی رو ناراحت کنم اگه یه جا واقعا مقصر نبودی و الکی پریدم بهت مطمئن باش تاپیک میزنم ازت عذر خواهی میکنم 😃 نمونش تو تاپیکام هست 😁 همون تاپیک که عنوان زدم کاربر عزیز ازت معذرت می‌خوام . فقط می‌خوام بگم اگه کار اشتباهی کردی حداقل قبولش کن به فکر غرورت نباش شاید اگه مغرور باشی و به غرورت صدمه بزنی حداقل یکی دیگه رو به ناحق ناراحت نمیکنی ... من اصلا از دعوا خوشم نمیاد هیشکی حق نداره تو سایت با من قهر باشه به زور آشتی میکنم 😁😁😁🤕🤕 همون تاپیکی که زدم بیا با هم بحث نکنیم .. دوست قشنگم @عشقم_لیمینهو هم نظر با من در سریال های کره ای 🤣

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند سالته؟ دانشگاه اینا رفتی منظور حرفه ای چیزی داری؟ فقط ازت خواهش میکنم تن به ازدواج الکی بخ ...

حرفه دارم و مستقلم در امدم ماهی ۲ ت به بالا ولی راضیم چون بابامم بهم پول میده دانشجوام۲۳

کاربری دست من و دوستمه😅 
پس چرا منو سرویس کردن سر این موضوع بابام اصلا اینجوری نیس اصلا نمیخواد شوهرم بده ولی مامانم آخ مامان ...

یعنی قشنگ میفهمم چی میگی مادرت عین مادربزرگ منه اینقدر خاله و مادرمو اذیت کن سر ازدواج که همگی آدم غلطی رو انتخاب کردن که فقد از دستش فرار کنن عجله داره حتی به ماهم گیر میداد 😐

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

یعنی قشنگ میفهمم چی میگی مادرت عین مادربزرگ منه اینقدر خاله و مادرمو اذیت کن سر ازدواج که همگی آدم غ ...

منم دقیقا دیگه برام مهم نیس طرفو بخوام یا هرکی ک خودشون اوکی بودن ازدواج میکنم میرم:)

کاربری دست من و دوستمه😅 
چون ناراحت دخترش ازدواج نکرده.  دل اش میخواد تا زنده است خوشبختی دخترشو ببینه

۲۳ سنی نیست که بگی ناراحته ازدواج نکرده. بعدم ایشون دلش خیلی چیزا میخواد.صاحب دخترش که نیست دخترش زندگی خودشو داره و شاید تا ده سال دیگم تصمیم به ازدواج نداشته باشه

این دلسوزی وآرزوی خوب داشتن برای دختر نیست 

به جای نیش وکنایه دعا کنه 

نه حرفی بزنه که دخترش آرزوی مرگ کنه

خواهر خوبم هرکجای دنیابری هرلذتی روبچشی بنبسته💚💚 روزگار مجبورت میکنه ی روزی ی جایی که اشک میریزی وبغض بدی درگلوداری برگردی درخونه ی اهل بیت🩵🩵🩵 وقتی پناهی نداری پناهگاه تو اهل بیت میشه  💖💖💖 تنهاراه امام حسین هست که گمراه نخواهی شد🩵🩵🩵سلام خدا برشاه خراسان علی ابن الموسی الرضا 💖💖💖💖
پس چرا منو سرویس کردن سر این موضوع بابام اصلا اینجوری نیس اصلا نمیخواد شوهرم بده ولی مامانم آخ مامان ...

مامانای ایرانی همینن کلا 

مامان منم از 17 سالگی دلش میخواست شوهر کنم ولی من عقل داشتم میدونستم ازدواج زیر 25 خریت محضه 

27 عقد کردم 

بزار هرچی دلش میخواد بگه

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

تا زندست؟مامانم ۴۲ سالشع انقدم سنش بالا نیس بگم تو اذیته بیشتر الان داره منو میکشه بخدا قلبم تیر میکشه پلکم میپره لرزش دست گرفتم چند ساله منو ناراحت میکنه با سرکوفتاش و با همه چی

کاربری دست من و دوستمه😅 
وا  چرا باید احساساتشو بکشه؟!  اینکه بدتره چرا الکی به روحش ضربه بزنه  خرابش کنه ب ...

خودش این کارو نکنه قول میدم اطرافیانش این کارو می‌کنه 

احساسات فقط یه دخترو شکست میده 

الان این کارو نکنه بعدا به حرفم میرسه

تورک آذربایجان ،کورد کورمانج❤️
مامانای ایرانی همینن کلا  مامان منم از 17 سالگی دلش میخواست شوهر کنم ولی من عقل داشتم میدونستم ...

خداروشکر عزیزم خوشبخت ترین باشی❤️ایشالا منم از دستش راحت شم و برم

کاربری دست من و دوستمه😅 
تا زندست؟مامانم ۴۲ سالشع انقدم سنش بالا نیس بگم تو اذیته بیشتر الان داره منو میکشه بخدا قلبم تیر میک ...

سعی کنین با آدم های خوب نشست و برخاست کنید تا موقعیت تشکیل زندگی براتون فراهم بشه.

ولی به خاطر فرار از سرکوفت و شرایط زندگی تون به ازدواج نباشید

خیییلی زیییییییییاد باهات موافقم  وحششششششتناک موافقم  احساس میکنم دختر بودن تو این دنیا ...

۳۲ سالم هست روز نبوده که دلم میخواسته خای زن بودن مرد میبودم

خدایا شکرت بابت همه چیز🙏
۳۲ سالم هست روز نبوده که دلم میخواسته خای زن بودن مرد میبودم

هعی دقیقا مثل من واقعا مرد بودن خیلی خوبه خیلی هیچی براشون بد نیس هیچ محدودیتی ندارن ولی ما چی

کاربری دست من و دوستمه😅 
هعی دقیقا مثل من واقعا مرد بودن خیلی خوبه خیلی هیچی براشون بد نیس هیچ محدودیتی ندارن ولی ما چی

چرا عزیزم اونا هم مشکلات خودشون رو دارن 

ولی در ازای اونا آزادی دارن 

من فک میکنم همین آزادی به همه مشکلاتشون میچربه 

میدونی آزادی که اونا دارن یجورایی انگار مثل این میمونه که آدم شوهرش پشتش باشه حامیش باشه تو زندگیش ولی هزارتا مشکل دیگه غیر سلامتی داشته باشه همههههه حل میشه آسون میشه چون دوتایی باهمن و شوهرش پشتشه مثلا فقیر باشن قرض داشته باشن خانواده شوهر خانواده زن و........ 

احساس میکنم آزادی هم کلا اینطوریه 

که آدم کلیییییی گرفتاری داشته باشه غیر سلامتی  ولی درکنار همه شون آزاد باشه غمش نیست چون آزاده....... 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕