2777
2789
عنوان

واقعا "دختر"بودن خیلی بده.

| مشاهده متن کامل بحث + 779 بازدید | 45 پست

چه طرز فکری 

حالا مامان من زورش میومد شوهرمون بده 😐حالا تو به دل نگیر خواستگار خوب داشتی ازدواج کن وگرنه دیوونت میکنن

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگی همینه  احساساتتونو بکشین و قوی تر ادامه بدین

وا 

چرا باید احساساتشو بکشه؟! 

اینکه بدتره چرا الکی به روحش ضربه بزنه 

خرابش کنه بخاطر اطرافیان؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چه طرز فکری  حالا مامان من زورش میومد شوهرمون بده 😐حالا تو به دل نگیر خواستگار خوب داشتی ازدو ...

هرکی میاد ی ایرادی میگیرن نمیدن:)

منم دلم میخواد عاشق شم بنظرم انقد سنمم بالا نیس ک نخوام این حسو تجربه کنم

کاربری دست من و دوستمه😅 
متوجه شدم دعوا با خانواده کار به جایی نمی‌بره! تو صدسال هم براشون درست و غلط های خودت رو توضیح بدی ب ...

و اینکه بدون اکثررررر دخترا این حرفارو میشنون از مامان و تنها نیستییی

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

این حرفا یعنی چی بهش بگو مامان زمان قاجار نیس بیان برا کنیزی ببرنم واقعا نمیفهمم بعضیا رو انگار با ساعت زمان از زمان قاجار آوردن زمان جدید

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

چون اکثر فامیل ازدواج کردن این میگه همش تو خونه میگه دختر ک رسید ب ۲۰ باید ب حالش گریست

بگو تا آخر عمرم نمیخوام ازدواج کنم خلاص. چرا خونه ای؟ دانشگاه شهردیگه میرفتی یا سرکار نمیری؟ 

چون اکثر فامیل ازدواج کردن این میگه همش تو خونه میگه دختر ک رسید ب ۲۰ باید ب حالش گریست

ی گوش در ی کوش دروازه

جوابشونده 

چیزی گفت برو اتاقت 

بفهمه این حرفا واست مهم نیست ادامه نمیده

🎐 تـمام تـمركـزت را روى مـقصـد بگـذار، حتـى اگر مسيـر امـروزت طوفـانى سـت..🌱
و اینکه بدون اکثررررر دخترا این حرفارو میشنون از مامان و تنها نیستییی

یه چیز دیگه

من خودمم این مشکلارو داشتم و با روانشناس حرف میزدم

میگفت باید بدونی یه عمر اونا اشتباه بهت فهموندن ویژگی هاتو و اعتماد ب نفستو از دست نده و همش با خودت تکرار کن

اونا اگاه نیستن و اشتباه دارن ب من میگن و من اون چیزایی ک میگن نیستم

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

متوجه شدم دعوا با خانواده کار به جایی نمی‌بره! تو صدسال هم براشون درست و غلط های خودت رو توضیح بدی ب ...

میفهمم منم قبلا جوابشو مبدادم گریه میکردم ولی الان سکوت میکنم از درون میمیرم سکوت میکنم گریم میگیره ولی گریه نمیکنم 

کاربری دست من و دوستمه😅 
ی گوش در ی کوش دروازه جوابشونده  چیزی گفت برو اتاقت  بفهمه این حرفا واست مهم نیست ادامه ...

اره منم همیشه سکوت میکنم از بس گفته حس پیری میکنم میگم کاش ۱۸ سالم بود هنوز😔

کاربری دست من و دوستمه😅 
هرکی میاد ی ایرادی میگیرن نمیدن:) منم دلم میخواد عاشق شم بنظرم انقد سنمم بالا نیس ک نخوام این حسو ت ...

تقصیر خودشونه بگو اگه تو سخت گیری نمی‌کردی الان منم ازدواج کرده بودم 

۲۴ زیاد نیست خدایی 

تا حرف زد بگو تو ادمشو پیدا کن چشم 

تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن!                                                A🤍M.         ❤️‌‌  Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره