حالا مامان من زورش میومد شوهرمون بده 😐حالا تو به دل نگیر خواستگار خوب داشتی ازدواج کن وگرنه دیوونت میکنن
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره
متوجه شدم دعوا با خانواده کار به جایی نمیبره! تو صدسال هم براشون درست و غلط های خودت رو توضیح بدی ب ...
و اینکه بدون اکثررررر دخترا این حرفارو میشنون از مامان و تنها نیستییی
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
این حرفا یعنی چی بهش بگو مامان زمان قاجار نیس بیان برا کنیزی ببرنم واقعا نمیفهمم بعضیا رو انگار با ساعت زمان از زمان قاجار آوردن زمان جدید
روزی به خودت میآیی و میبینی هر چقدر برای بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالیاش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالیاش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!
و اینکه بدون اکثررررر دخترا این حرفارو میشنون از مامان و تنها نیستییی
یه چیز دیگه
من خودمم این مشکلارو داشتم و با روانشناس حرف میزدم
میگفت باید بدونی یه عمر اونا اشتباه بهت فهموندن ویژگی هاتو و اعتماد ب نفستو از دست نده و همش با خودت تکرار کن
اونا اگاه نیستن و اشتباه دارن ب من میگن و من اون چیزایی ک میگن نیستم
یه جوری جوونیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلنهات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.
تقصیر خودشونه بگو اگه تو سخت گیری نمیکردی الان منم ازدواج کرده بودم
۲۴ زیاد نیست خدایی
تا حرف زد بگو تو ادمشو پیدا کن چشم
تیکر بارداری نیست دوستان تیکر اهدافمه 😊بعضی آدما فقط به لطف اینکه قتل غیر قانونیه تا الان زنده موندن! A🤍M. ❤️ Vali hal man bâ to khob Misha!❤️کاربری دست دو نفره