2777
2789

سلام گلیا خوبید کتاب خیلیییییی خوبی تا الان خوندین چی بوده

روانشناسی زرد و کتابای پیش پا افتاده نباشه لطفاً

و اینکه نویسنده داستان کوتاه ایرانی بجز زویا پیرزاد ، داستان هایی با سبک همین زویا پیرزاد ولی از یه نویسنده ی دیگه اگه میدونید بهم معرفی بکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سفر روح

یه جوری جوو‌نیتو زندگی کن که چیزی هم گیر میانسالی و پیریت بیاد. با استرس و اضطراب خودت رو خفه نکن. خودت رو با کسی مقایسه نکن. از پلن‌هات برای کسی نگو. مهربون باش. سفر کن. رنگی بپوش. پیشرفت کن. خوشحال باش. دنبال آرامش درونی خودت باش، نه راضی کردن بقیه. زندگی کن.

کتابخانه نیمه شب 

تکه های از یک کل منسجم 

اگه به رمان علاقه داری رمان های کالین‌ هوور ( خصوصا اگر حقیقت این باشد ) 

رمان فانتزی قطعا دختر مهتاب 

وایب آروم کلاسیک و دلنشین مجموعه آن‌شرلی از نشر قدیانی 

انگیزشی پیرمرد و دریا ( پادکست مجتبی شکوری راجب این کتاب رو حتما بشنوید ) 

رمان سلطنتی مجموعه انتخاب از نشر باژ‌ 

اگه اهل تفسیر قرآن هستید تفسیر نور آقای قرائتی محشر

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری

من از این خانم کتاب نخوندم و کلا اهل داستان کوتاه نیستم ولی کتابای که از نویسنده های ایرانی خوندم و لذت بردم اینان 

کلیدر آقای دولت آبادی (با لحظه لحظه اش زندگی کردم)

شوهر آهو خانم آقای افغان 

دایی جان ناپلئون 

کتابای آقای معروفی

کتابای آقای صادق هدایت مخصوصا حاجی اقا و بوف کور 

برای داستان کوتاه مصطفی مستور خیلی دوست دارم 

البته قلمش از زویا پیرزاد خیلی جذاب تره

اگه رمان بلند میخونین رضا امیرخانی و نادر ابراهیمی فوق العادن

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
عاشق کتاب کیمیاگرم صدبار خوندمش اگه نخوندی حتما بخون

ضمن اینکه اضافه کنم انتشارات خیلی مهمه 

کیمیاگر رو از نشر مجید بخونید 

( نشر های فیک بشدت زیادن و اگه سراغ ترجمه این انتشارات برین ریدینگ اسلامپ می‌شین و از کتاب خوندن‌ زده )

متعهد به همسرم و عاشق پسرم😚 تیکر‌ کنکور فرهنگیان 404🩷🌱سال دیگه یه دانشجو معلم مستقل؛ یه مادر نمونه و همسر باسیاستم!... قدمامُ بر اساس دو تا حرف تنظیم میکنم:۱. تا آخرِ ج‍ُک رو بگو ( حتی اگه لکنت زبون داری )۲. تو لحظه دارچین ناامید نشو!...#مجتبی_شکوری
من از این خانم کتاب نخوندم و کلا اهل داستان کوتاه نیستم ولی کتابای که از نویسنده های ایرانی خوندم و ...

کتاب های آقای هدایت روح رو پژمرده می‌کنه 

بنظرم سراغشون نرید‌ 

سمفونی مردگان هم همینطوره

این کتابا رو خیلی دوست دارم 

موش ها و آدم ها 

ورونیکا تصمیم می گیرد که بمیرد 

عشق زشت 

کیمیاگر

پیرمرد و دریا 

چهار اثر از فلورانس اسکاول شین

نیمه تاریک وجود 

زندگی خود را دوباره بیافرینید

مغازه خودکشی 

کتابخانه نیمه شب 

قلعه حیوانات 

جاودان 

انسان در جستجوی معنا 

شازده کوچولو

اهای تویی که داری امضامو میخونی اول یه لبخند بزرگ بزن ازاین ور گوشت تا اون بناگوشت مث این😊چه خوشگلم شدیا😉خداجونم ازت میخوام این بنده خوشگل موشگلِ گوگولیت که امضامو خوند به آرزوهاش برسونی دستشو محکم بگیرو پناهش باش❤️🤍 بجای احترام به عقاید به حقایق احترام بذاریم ✌️ در مملکتی که از هر ۱۰ ازدواج ۵تا به طلاق ختم میشه؛ داشتن رابطه سالم نیازمند مهارته ، کتاب به هم هدیه بدید با 🐻 و 🍫 رابطه درست نمیشه ☺️برای بچه هاتون بزرگتری باشید که توی بچگی و الان بهش نیاز داشتید و نبود 🥺  عاشق ماورام، دوستدار محیط زیست و حیوانات، اهل کتاب و موسیقی، نی نی سایت منو با ذات آدما آشنا کرد. اگه باهات راجب موضوعی ریپ کردم و نتیجه ای جز بحث بیهوده شکل نگرفت، دیگه بحثو ادامه نمیدم... پس اگه ریپ زدی بی جواب موند بدون تو اعلاناتم پیامتو باز نکردم چرا؟ چون حرفی که سیرم نکنه و گرسنه ام کنه به کار من نمیاد قشنگم😘
کتاب های آقای هدایت روح رو پژمرده می‌کنه  بنظرم سراغشون نرید‌  سمفونی مردگان هم همینطوره

بخاطر اینکه خیلی واقعین مخصوصا حاجی اقای صادق هدایت هم واقعیه هم تامل برانگیز ! شوهر من اهل کتاب نیست ولی شبا براش میخوندم تا اخرش گوش داد و جذبش شد