2777
2789
عنوان

خانمای خونه دار

105 بازدید | 12 پست

خانما روی قسمتی از تشک اون روز دستم خورد یکم روغن زیتون ریخت روش. الانم هرچی مورچه اس هی جمع میشه اون قسمت تشک. چیکار کنم بنظرتون؟ یه دستمال بکشم بوش میره؟ تشک برا تخت نیست تشک معمولیه. ملافه اشم برداشتم شستم فقط نمیدونم خودش رو چیکار کنم که هم مورچه جمع نشه هم یوقت کپک نزنه داخلش.

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فعلا دورتا دور خونت سم بریز مورچه از بین بره بعد اونو بشور

آره اینکارو هم میکنم

فدای تويی که اگر تو همه دنیاواست جا نباشه!تو قلب من، اندازه تموم دنیاواست جا هست :..♥️♥️
باز کن پشمشو آب بزن دوباره تز اول درستش کن  یا اینکه تشکو کامل ببر حیاط یا پشت بوم یا تراس آب ...

حتما مرسی عزیزم ♥️

رو قسمتی که روغن ریخته پودر نشاسته یا اگه نداری آرد بریز و بزار بمونه تا باقیمونده روغن رو جذب کنه ب ...

تمیز میشه قشنگ؟ بعدش جلو آفتاب پهنش کنم؟

تمیز میشه قشنگ؟ بعدش جلو آفتاب پهنش کنم؟

والا من روی لباسام که روغن میریزه اینجوری تمیزش میکنم و واقعا پاک میشه اصلا جاشم نمیمونه ولی روی تشک چون ضخیمه ممکنه یکم سخت باشه 

آره بزارش جلو آفتاب 

والا من روی لباسام که روغن میریزه اینجوری تمیزش میکنم و واقعا پاک میشه اصلا جاشم نمیمونه ولی روی تشک ...

از شانس بدم آفتاب هم نیس هوا ابریه. مجبورم صبر کنم تا آفتاب بزنه بیرون.

والا من روی لباسام که روغن میریزه اینجوری تمیزش میکنم و واقعا پاک میشه اصلا جاشم نمیمونه ولی روی تشک ...

چقد باید آرد روش بمونه گلم؟

[QUOTE=324392871]چقد باید آرد روش بمونه گلم؟[/QUOTکمتر از دو سه ساعت نباشه ولی بیشتر بمونه اشکال ندا ...

مرسی گلم