2777
2789

من می‌خوام واسه ازمون اموزش وپرورش شروع کنم به خوندن حالا دوستم میگه بیا بریم باشگاه از ساعت هفت و نیم صبح تا نه متاهل هم هستم یعنی کار خونه هم دارم حالا می‌خوام ببینم وقتی از باشگاه میای خیلی خسته میشی و باید استراحت کنی چون من میگم هم اومدم بالافاصله شروع کنم به خوندن به نظرتون برم یانه یا خسته میشم نمیتونم درس بخونم ،🥺

چون متاهلی و کلی کار هست نرو 

باشگاه وقت گیره،دوش بعدش ،آماده سازی قبلش،خوده تمرینات و ...

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

والا ما میریم با شوهر و بچه

قبل و بعدش مثل اسب میدویم.الان اومدم سریع دوش گرفتم بدوم برم نهار بپزم

بستگی به خودتون داره

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چون متاهلی و کلی کار هست نرو  باشگاه وقت گیره،دوش بعدش ،آماده سازی قبلش،خوده تمرینات و ...

می‌دونی شوهرم اول با باشگاه رفتن من مخالف بود حالا خودش میخواد بره منم لج کردم میگم منم باید برم حالا که باز می‌خوام برم نمیتونم نمی‌دونم چیکار کنم

والا ما میریم با شوهر و بچه قبل و بعدش مثل اسب میدویم.الان اومدم سریع دوش گرفتم بدوم برم نهار بپزم ...

خب وقتی میای خونه خیلی خسته میشین؟

من چون تاحالا نرفتم می‌خوام ببینم میتونم بعدش مطالعه کنم یانه

یه ماه برو سخت بود ول کن

اینجارو جدی نگیر تصور کن ساعت میشینی درد دل میکنی و مشاوره میگیری بعد احتمال داره کاربری که مشاوره میده ۱۱،۱۲ ساله باشه 😐😒هرشخصیتی میتونه پشت گوشی باشه حتی داعشی ، وقتی کسی بهت مشاوره میده حواست باشه زود جو نگیری عمل کنی قبلش بشین خوب فکر کن بعضی اینجا انگار بنزیین تو دستشونه منتظرن شعله اتیش رو بیشتر کنن فقط تشویقت میکنن اره خوب کردی بجای اینکه آرومت کنن و بگن این مشکلات برا هرکسی وجود داره مهم اینه چطور باهاش برخورد کنی ، حواست باشه با مشاوره غلط قربانی عقده ها، مشکلات روحی ، کینه ها ، و بیماری ذهنی دیگران نشی ، دنیای مجازی نمیتونه جای خوبی برای مشاوره باشه به ریسکش نمیهرزه. به این موردم اشاره کنم اینجا هرکس با هر دین و مذهب یا آدم بی دین و خدا هم هست پس حواست باشه هرکس هر حرفی زد زود باور نکن و اعتقاد خودت رو زیر سوال نبر 
من۲۲هستم انداممم خوبه فقط چون شوهرم میخواد بره میگم منم برم به خودم برسم البته شکمم یکم می‌خوام کوچی ...

سنت خیلی خوبه برو ولی حرکت زیاد نزن هر حرکتی یکی دوتا سه تا بزنی که خسته نشی چون میخوای خسته نشی 

پودر مکمل اینام نخور  اجیل خام مصرف کن در کنارش تا استخون بندیت محکم تر بشه 

می‌دونی شوهرم اول با باشگاه رفتن من مخالف بود حالا خودش میخواد بره منم لج کردم میگم منم باید برم حال ...

لج کردی خب برو 😂

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خب وقتی میای خونه خیلی خسته میشین؟ من چون تاحالا نرفتم می‌خوام ببینم میتونم بعدش مطالعه کنم یانه

بله خسته میشیم 

خیلیی ولی مجبوری

یعنی خودت ملزم میدونی انجام بدی

مطالعه بنظرم راحت تره میشینی یا دراز میکشی و میخونی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃