2777
2789

دوستان من بچه کوچیک دارم نمیتونم برم باشگاه میشه بگید توخونه چه ورزشایی بکنم که مثل باشگاه تغییر کنم. شونه هامم افتادهست 😔مشکلم بیشتر افتادگی شونه ویکم قوز.     وگرنه خیلی شکم پهلو ندارم    اصلا روفرم نیستم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

وای منم حس میکنم شونه هام هم افتاده هم به سمت جلو اومده  چیکار کنم به منم بگین🥹

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.
وای منم حس میکنم شونه هام هم افتاده هم به سمت جلو اومده  چیکار کنم به منم بگین🥹

اره دقیقا.  اونایی که باشگاه رفتید چه ورزشایی میکنید

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا.  اونایی که باشگاه رفتید چه ورزشایی میکنید

کسی نیست انگار

میشه دعا کنید منم مامان بشم 🥹منم تیکر بزنم بگم بلخره منم مامان شدم🥹دیگه خستم از هرماه انتظار از ناامیدی امروز بعد از ۴ روز تاخیر دوباره نشد ناامیدم باز ناامیدی شوهرم😭خدایا مارو هم ببین .ما امیدمون به خودته تو امید مایی ای خدا.

من دور تا دورخونه میدوم 

با در جا میزنم طناب میزنم 

بدون وقفه ربع ساعت ۲۰ دقیقه ادامه بده 

هر روز تکرار کنی میشه 

پروانه بزن ۱۰ دقیقه

من باشگاه نرفتم ولی خودم اینجور ورزش میکنم نمیدونم خوبه یا نه

من دور تا دورخونه میدوم  با در جا میزنم طناب میزنم  بدون وقفه ربع ساعت ۲۰ دقیقه ادامه بد ...

مرسی عزیزم