2777
2789
عنوان

از قدرت خودم متعجبم....

218 بازدید | 13 پست

(لا یُکَلِّفُ اللَّهُ نَفْساً إِلَّا وُسْعَها)

(Allah kimseyi kaldıramicak yük, yüklenmez)

(خداوند به اندازه توان هرکس بار روی دوشش می‌گذارد)

با خودم میگم چقدر قوی ام منی که یکساله ندارمت و هنوز نفس میکشم، هنوز گاهی میخندم، هنوز برای زندگی تلاش میکنم..

عزیزدل من..کاش بدونی حاضرم برای یکبار دیگه دیدنت کل زندگیمو فدا کنم...من که آخرین بار نبوسیدمت، کاش فقط یکبااار دیگه ببینمت و صورت ماهتو ببوسم..قبل از اینکه دستتو برای همیشه از دستم بیرون بکشی کاش یکبار دیگه با تمام وجود دستتو بگیرم..

چقدر قوی ام منی که تو نیستی و هستم...!!

کاش یکبار دیگه صدات بزنم بهم بگی جااااانم...همون جانم های قشنگت که قلبمو گرم میکرد..

خواهری من دیگه پشتم به کی گرم باشه؟ خواهری من دیگه تمام دردامو به کی بگم؟ 

نمیدونم به کی و چطوری این حجم دردی که روی قلبم گذاشتی رو بگم..نمیدونم چه حجمی برای توصیفش هست..به اندازه وزن زمین، زخم و درد روی قلب و روحم گذاشتی...

نمیتونم بلند شم..از بعد رفتنت روی همون زمینی که زانو زدم موندم و دیگه نمیتونم بلند شم...

آسمانی شدن ؟

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله عزیزم..

خدا رحمتشون کنه سخته

منم داداش و بابامو از دست دادم 

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
خیلی سخته... خیلی سخته... خدا رحمتشون کنه عزیزم الهی که دلت آروم باشه..🤍 چند مدته؟

سال 89 بابا از دست دادم

سال 79 داداشمو

در واقع تو بهترین سالهای زندگیم پشت و پناهی که مثل کوه بود رو از دست دادم مامانمم خانم قوی و صبوری هستن

عزیزدلم...چطوری تونستین تحملش کنین...

زندگی همینه سختی و آسونی و پستی بلندی داره

یادمه سختم بود از مامانم پول بگیرم یعنی خجالت میکشیدم واسه همین رفتم کار پیدا کردم ،  البته بهترین تصمیمم بود وقتی حقوق میگرفتم مامانمو میبردم بازار ،  روزی نبود دست خالی برم خونه ،  مامانمو دوبار هوایی بردم مسافرت😍😍 

خدا بزرگه بهش تکیه کن ببین چیکار میکنه برات ،  اون کسی که میبره پیش خودش حتما صلاحش در همین بوده شاید اگه پیشمون بود زندگی براش لذت بخش نمیشد

زندگی همینه سختی و آسونی و پستی بلندی داره یادمه سختم بود از مامانم پول بگیرم یعنی خجالت میکشیدم وا ...

نمیتونم بخدا..مگه نمیگن غمش سبک میشه؟ حاضرم قسم بخورم هر روزی که میگذره من سنگین تر میشم و غمش تلخ تر..

نمیتونم بخدا..مگه نمیگن غمش سبک میشه؟ حاضرم قسم بخورم هر روزی که میگذره من سنگین تر میشم و غمش تلخ ت ...

چند وقته ؟

یکساله تازه..میگن شاید مشکلی داری وگرنه بعد از یکسال باید یکم آروم شده باشی، بنظر شما درسته؟  

نه چرا این حرف رو میزنن ؟  ببخشید خواهرتون چند سالش بود ؟

تو یه خونه زندگی کردن به هم عادت کردن ، دوست داشتن و... چطور ممکنه بعد یکسال فراموش بشه ؟ 

درسته میگن خاک سرده اما خدا اینطور قرار داده یعنی انسان یه خصلت خوب داره به اسم فراموشی وگرنه دیوانه و مجنون میشد اما خاطره ها فراموش نمیشن کم رنگ میشن ،  من خودم تا سه سال از ایوان خونه کوچه رو نگاه میکردم که الان بابام میاد بعد سه سال تازه پذیرفتم که قرار نیست بیاد پیش مامان نمیخواستم گریه کنم که ناراحتش کنم وقتی میدیدم شبها نمیاد یواشکی تا صبح گریه میکردم

هنوزم که هنوزه خاطراتمونو واسه بچه هام و همسرم تعریف میکنم...

نه چرا این حرف رو میزنن ؟  ببخشید خواهرتون چند سالش بود ؟ تو یه خونه زندگی کردن به هم عادت کرد ...

برادرم بود عزیزدلم..من اینطوری صداش میکردم..۲۵ سالش بود.

آره واقعا میفهمم حرفتونو..ولی خیلیا بهم گفتن شاید مشکلی داری که آروم نمیشی..منم نگران میشدم. ممنونم عزیزم💜

برادرم بود عزیزدلم..من اینطوری صداش میکردم..۲۵ سالش بود. آره واقعا میفهمم حرفتونو..ولی خیلیا بهم گف ...

خدا رحمتشون کنه تو اوج جوونی 

خدا بهتون صبر بده سعی کن وقتی دلتنگش شدی قرآن بخونی براش هم خودت آروم میشی هم برای برادرت خوبه

و زیاد ببتابی کردن هم خوب نیست چون ایشون هم اذیت میشن❤