2777
2789
عنوان

پاسخ به سوالات کنکوری ها

| مشاهده متن کامل بحث + 2393 بازدید | 150 پست
سلام  به نظرت برای درستی تخصصی ( همشون) کلاس بگیرم برام مشکلی پیش میاد؟ پایه ام توی بعضی درسا ...

مشکل ک پیش نمیاد اما بیشتر تایمت تو کلاسه اونوقت اگر حس میکنی درسیو خودت میتونی بخونی هر چند چندان قوی نیستی خودت بخون و اگر درسیو واقعا متوجه نمیشی کلاس بگیر من خودم فیزیک و ریاضی رفتم فقط

در سرای نیستی باشد که تا نفسی هست ارامش حق مطلب وجودمان باشد... 🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کل ریاضی و فیزیکو خوندم

چند درس از زیست و شیمیم مونده

زمینم که تا حالا نخوندش

چطور پیش برم برناممو چند چند بچینم که هم به نهایی ها برسم هم مرور کنم یادم نره و آزمونا و سوالای چالشی ترو حل کنم

evolving=درحال تکامل
ممنبع زیستم سال اخر ای کیو فقط و ازمون های موسسات  قلمچی های سال قبلو بزن  من قلمچی رو ر ...

فقط قلمچی های پارسال رو کار میکردین؟!گاج و ماز و اینا رو چطور؟!

برای درسا چند منبعی بودین یا تک منبعی؟

به نظرتون برای شیمی مبتکران به تنهایی کافیه؟میکرو روهم برای شیمی دارم ولی خیلی وقت نمیکنم میکروروهم کار کنم 

اگه این هفته ازمون داشتین تا کی مطالب رو تموم میکردین و بعدش مرورتون شروع میشد؟

ببخشید انقدر سوال پرسیدم  

مشکل ک پیش نمیاد اما بیشتر تایمت تو کلاسه اونوقت اگر حس میکنی درسیو خودت میتونی بخونی هر چند چندان ق ...

پزشکی هستی یا دندون؟ به نظرت ارزش داره ۱۵ سال بخونی تا تخصص پزشکی بگیری؟ خیلی راه طولانی هست حس میکنم یه نفر باید آدم از لحاظ مالی ساپورت کنه 

🌃🏙
من کل ریاضی و فیزیکو خوندم چند درس از زیست و شیمیم مونده زمینم که تا حالا نخوندش چطور پیش برم برن ...

بهترین راه از دیدگاه من اگر مقدار زیادی از مطالب رو خوندی تو این تایم اینه تا 29اسفند تمام مطالب کنکور رو تموم کن از یک فروردین تا  ده روز مانده به کنکور هر روز ازمون جامع بزن و نحلیل کن  در کنارش چند ساعت هم نهایی بخون 

من خودم 29اسفند تموم کردم دوران عید فقط ازمون زدم

پزشکی هستی یا دندون؟ به نظرت ارزش داره ۱۵ سال بخونی تا تخصص پزشکی بگیری؟ خیلی راه طولانی هست حس میکن ...

ححقیقتش من از یه خانواده معمولی بودم هر چند عاشق پزشکی بودم اما وافعا شرایط 15سال درس رو نداشتم و دندون رفتم

فقط قلمچی های پارسال رو کار میکردین؟!گاج و ماز و اینا رو چطور؟! برای درسا چند منبعی بودین یا تک منب ...

برای ازمون های طول سال قلمچی های سال پیش رو کار میکردم برای ازمون های جامع ک حدود 80تا زدم تمام ازمون تای جامع موسسات از سال 98 و تمام کنکور های سال 94بع اینور

من شیمی فقط مبتکران کار کردم و ازمون ها

من تا سه شنبع تموم میکردم دو روز مرور و قلمچی سال پیش رو میزدم

[QUOTE=324384467]با چه دبیرهایی ریاضی اریان حیدری فیزیک قضاتی

آها مرسی که پاسخ دادید 

فقط یه سوال دیگه داشتم برای نهایی اگر کتاب فرمول بیست و این مدل کتاب ها بگیرم برای ریاضی می‌تونه بهم کمک کنه؟

آها مرسی که پاسخ دادید  فقط یه سوال دیگه داشتم برای نهایی اگر کتاب فرمول بیست و این مدل کتاب ه ...

من این کتابا رو نداشتم اصن والا چون کلاس ریاضی رفته بودم ریاضیم قوی بود فقط امتحانای سال قبلو زدم