2777
2789
عنوان

مگه کابینت چقدر کثیف میشه که بعضی ها

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 38 پست

منکه هفته ای ی بار داخلشو تمیز میکنم بچه دارم و دائم داخلش فضولی میکنن و بهم میریزن ی بار اصلا تمیز نکردم شوهرم مونده بود میگفت وای وای تو کابینتا همه چیز پیدا میشه جز اون چیزی که میخوام😁😁

کَلآغ هَر کآری میکَرد قَشَنگ نِمیشُد .. دآد میزَد میگُفت طآووس خَرابه .. 𓆩𓆩🖤𓆪𓆪️
نه والا مام هر سال سکی دوبار فقط داخلشونو بیرون میکشیم تمیز میکنیم ..روی خود کابینتم مال ما سفیده زو ...

اخ اخ کابینت سفید خیلی شیکه و آشپزخونه رو دلباز میکنه 

اماااا امان 

باید تند تند تمیز کرد 

شیدای توام جانا 🌿

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم وقتشو ندارم هرهفته بریزم بیرون و جمع کنم 

چون مهمون هم دارم اکثرا ،پس ظرفام خاکی و کثیف نیس 

اگه ببینم ته کابینت ظرف خاک داره هرزمان بهش نیاز داشتم میشورم خشک میکنم

خیلی کار بیهوده ای هست خالی کردن و شستن و خشک کردن و چیدن

خب داخل کابینت هر چی را بر میداریم بعد دوباره میزاریم سر جاش دیگه ،زیاد به هم ریخته نمیشه  گاه ...

خب نه دیگه وقتی از اول هرچیو بزاری سرجاش مرتب میمونه کارتم زیاد نمیشه

ایندفعه امضام بلنده هرسری کوتاه مینویسم 🤌😅.همونجور که از اسم کاربریم مشخصه من ملکه۷۰ سابقم. درخواست تعلیق داده بودم بعد برای برگشت هرچی پیام دادم برنگشت مجبور شدم یه اکانت دیگه بزنم. از تاریخ۳ دی تا ۲۰ دی نبودم خدایی برای دوستام و سایت دلم تنگ شده بود 😥😘❤.تنها باش ولی رو نیمکت ذخیره نباش ☁️🍓.با افتخار یه دختر تورکم. تورک تبریز ✌😊شهر تبریز است جان قربان جانان میکند، سرمه چشم از غبار کفش مهمان میکند. 
نه والا مام هر سال یکی دوبار فقط داخلشونو بیرون میکشیم تمیز میکنیم ..روی خود کابینتم مال ما سفیده زو ...

اخه بعضی ها  میگن ماهی یه بار تو کابینتها رو تمیز میکنیم نمیفهمم وقتی کثیف و به هم ریخته نیست چرا باید ماهی یه بار  تمیز کنم ،همش عذاب وجدان داشتم نکنه منم تنبلم

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....
اخ اخ کابینت سفید خیلی شیکه و آشپزخونه رو دلباز میکنه  اماااا امان  باید تند تند تمیز کر ...

اره مام چون فضا کوچیک بود سفیده البته یه تم طوسی هم داخل کار هست ولی در کابینتا که از همه جا بیشتر کثیف میشه سفیده زود به زود تمیز نکنی به فنا میره کلا خیلیی نشون میده 

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
من هفته ای تمیزکاری اساسی میکنم  کابینتام سفیده بیرونشون با اب و وایتکس تمیز میکنم  داخل ...

منم سفیدن    با اسکاچ میشوری  بعد خشک میکنی؟؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
اخه بعضی ها  میگن ماهی یه بار تو کابینتها رو تمیز میکنیم نمیفهمم وقتی کثیف و به هم ریخته نیست چ ...

نه بابا خواهر چه تنبلی..مهم نیست تو همون جور که خودت میخوای باش اونام معلوم نی مگه میشه انقد بهم ریخته و کثیف شه که ماهی یکبار بکشی بیرون تمیز کنی‌..شاید وسواسی چیزی دارن چمیدونم ..

میخوابونم دهنتااا🗿🤛🔪
اره مام چون فضا کوچیک بود سفیده البته یه تم طوسی هم داخل کار هست ولی در کابینتا که از همه جا بیشتر ک ...

جنسشون  چیه 

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی نصف ثوابشم به تو میرسه اللهم صلی علی محمد وال محمد
منم سفیدن    با اسکاچ میشوری  بعد خشک میکنی؟؟

با اسکاچ آبیا وایتکس و مایع ظرفشوئی میزنم بعد کفشو با اسکاچ دیگه میگیرم دوبار میکشم تمیز شه آخرسر با دستمال آبشو میگیرم و خیلی کم نم میمونه که خشک میشه 

شیدای توام جانا 🌿
نه بابا خواهر چه تنبلی..مهم نیست تو همون جور که خودت میخوای باش اونام معلوم نی مگه میشه انقد بهم ریخ ...

دقیقاً خواهر شوهرم همش میگه  کابینتها  رو ریختم بیرون و تمیز کردم،آخه خونش همیشه برق میزنه من نمیدونم چرا وقتی تمیزه بازم باید دستمال بکشیم ،به قول شما وسواس هستن فکر کنم 

.من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس شیفته ی حرف زدنم نشود،قلب هیچ کس با دیدنم نلرزد،کسی برای چشم هایم نمیردو شعری در وصف پیچ و خم گیسوانم سروده نشود...من آنقدر معمولی هستم که هیچ کس با خندیدنم ته دلش ضعف نرود،هیچ کس از نبودنم غصه اش نگیرد وجای خالیم توی ذوق نزند...من یک آدم معمولی هستم،حتی از معمولی هم معمولی تر،ولی دوست داشتن را بلدم،اینکه با تمام وجودم یک نفر را دوست داشته باشم بلدم،اینکه برای بودنش و ماندنش از جان و دل مایه بگذارم هم بلدم....