2777
2789

من پایه یازدهم رشته انسانی ام با اینکه مثل یه تراکتور دارم تلاش میکنم همش نتیجه نمراتم کم میشه مامانم بهم میگه روش مطالعه ات مشکل داره ولی خب بعد چند سال نمیشه یهو روش مطالعه رو عوض کرد مشکلم اینه خیلی میخونم اما نتیجه اونی که می‌خوام نمیشه سریع یادم میره پارسالم اینجوری درس می‌خوندم اما زیاد فشار روم نبود اما الان که اومدم یازدهم دیگه دارم افسردگی میگیرم امروزم به خاطر همین روش خوندنم امتحانمو خراب کردم نوبت دوم نهایی کشوری دارم نمرم تو کنکور نقش داره واقعا نمیدونم چیکار کنم 

لطفاً اگه کسی این مشکلو داشته و حلش کرده کمکم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روش خوندنم پومودورو هستش یعنی هر ۲۵ دقیقه ۳۰ ساعت میخونم بینش ۵ تا ۱۰ دقیقه استراحت دارم

این که خوبه 

منظورم اینه چطوری از روی کتاب میخونی؟ 

ببین کلا روش درستش اینه که اول یه مطلب و روخوانی کنی بعد مفهومی بخونیش ، بعد به نظرم بهتره برای خودت توضیح بدی 

فکر کن معلمی 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
روش مطالعت چطوریه؟

هر ۲۵ دقیقه یا نیم ساعت بینش هم پنج دقیقه استراحت اصلا یه جوریه همش مطالب اضافه میارم البته خرابی امتحان امروزم حس میکنم برا وقت کم و عدم مرور بود یعنی ساعت مطالعه ام جوریه اصن انقد زیاده وقت نمیکنم مرور کنم 

هر ۲۵ دقیقه یا نیم ساعت بینش هم پنج دقیقه استراحت اصلا یه جوریه همش مطالب اضافه میارم البته خرابی ام ...

این خوبه 

ببین اول ی دور روزنامه وار اون مطلب رو بخون انگار که داری ی چیزی رو توفضای مجازی میخونی 

بعد بشین حفظش کن برای خودت توضیح بده خیال کن داری به کسی یاد میدی 

مرور یادت نره 

نمونه سوال و تستم فراموش نشه

این که خوبه  منظورم اینه چطوری از روی کتاب میخونی؟  ببین کلا روش درستش اینه که اول یه مط ...

صفحه رو اول یه نگاهی میندازم بعدش شروع میکنم به خوندن مفهومی بعضی وقتا وسواسی میشم یه مطلب ده بار تکرار میکنم یکی از علت هایی که باعث میشه وقتم کم بشه همینه حس میکنم

من و خواهرم با نوشتن بهتر تو ذهن مون میمونه 

هر چیزی که میخونیم یه کاغذ یا تخته کنارمون هست یه سری نکات شو یادداشت میکنیم 

نه برای مرور کردم صرفا وقتی دست مون یه چیزی بنویسه بهتر میره تو مغزمون 

تو هم امتحان کن

من به تو می گویم که قوی باشی چون دیده ام که تمام مسیرهای درد، به مقصدهای خوبی می رسند و هیچ مسیری خالی از امید نیست. که هیچ شبی بدون ماه و هیچ ماهی، بدون خورشید نیست. :) ___________  حس میکنم از یه سنی به بعد دیگه حوصله گرفتن وایب منفی از آدمای دورمو نداشتم، دیگه به این فکر نکردم رفیقمه کلی خاطره داریم، یا حتی بهش احتیاج دارم فلان جا، انگاری ظرفیت ملاحظه کردنم پر شده، بدون توضیح کنار میذارم و عموما میشم آدم بده، ولی خب اوکیه________به خودت می‌آیی و می‌بینی بیش از آنکه تصور می‌کردی دوام آورده‌ای و با این حال هنوز میلی احمقانه به زندگی داری و حتی با قلبی فرسوده در جستجوی عشق می‌گردی_________
صفحه رو اول یه نگاهی میندازم بعدش شروع میکنم به خوندن مفهومی بعضی وقتا وسواسی میشم یه مطلب ده بار تک ...

نه مراقب وسواس باش 

نیاز نیست هی برگردی صفحه قبل 

نه مراقب وسواس باش  نیاز نیست هی برگردی صفحه قبل

مشکل اصلیم همینه خیلی اذیتم می‌کنه خیلی زیاد  نمیدونم چجوری برطرفش کنم . همیشه معدلم از ۱۸ بالاتر بوده ۱۸.۸۰ یا ۱۹ از این رنج نه بالاتر رفتم نه پایین تر امسال حس میکنم خیلی کمتر بشم مثلا ۱۸ یا ۱۷.۸۰ اصلا از نمره ۱۷ خوشم نمیاد چون همیشه جزو دانش آموزای رده خوب بودم 

خیلی از کارنامه نوبت اولم ترس دارم فقط دعا میکنم از ۱۸ کمتر نشده باشم حالم بده کلا

مشکل اصلیم همینه خیلی اذیتم می‌کنه خیلی زیاد  نمیدونم چجوری برطرفش کنم . همیشه معدلم از ۱۸ بالا ...

برنگرد هی صفحه ی قبل همین 

سخت نیست عزیزم 

همیشه توی طول سال درسارو بخون 

موقع امتحانات میبینی بلدی خیلی هاشو

برنگرد هی صفحه ی قبل همین  سخت نیست عزیزم  همیشه توی طول سال درسارو بخون  موقع ...

طول سال پاره میشم از حجم خوندن اون جوری نیستم همه رو بندازم شب امتحان همیشه ساعت ۲ که از مدرسه میومدم بعد ناهار حدود نیم ساعت خوابیدن میرفتم تا ساعت ده شب درس خوندن پدرم جلو چشمام میومد

همین دیروز ۶ ساعت مطالعه داشتم اما حس میکنم نتیجه نگرفتن ازش به خاطر مرور نکردن دوباره بود 😪😭

طول سال پاره میشم از حجم خوندن اون جوری نیستم همه رو بندازم شب امتحان همیشه ساعت ۲ که از مدرسه ...

خیلی درس میخونی 🥲