2777
2789

بچها خیلی ساله متوجه شدم تو منابع که به ویکی پدیای فارسی مراجعه میکردم مطالبش یه جورایی جهت دار و هدفمنده. چند بار عضوش شدم تا ویرایش کنم، اما دیدم توسط غولهایی داره مدیریت میشه که نمیزارن از داخل کشور کسی هیچ تغییری جز خواستهٔ اونها بده. کم کم کارش کشیده به جعل تاریخ تقریبا همه فرهنگ ها. شاید بعضی مواقع بعضی مطالبش در زمینه فیزیک و شیمی مثلا درست از آب در بیاد ولی حتا در زمینه های تخصصی که من تحصیل کردم به وضوح جهت دار نوشته. مراقب باشین گول نخورین. گند زده به همه چی. ضمنا نمیدونم چطوره که فیلترم نشده😳

قدر خودتو بدون. تادیگران هم احترام بزارن بهت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ویکی پدیای فارسی مطالبش یه چیزه، انگلیسیش یه چیز دیگه. فرقشون اندازه زمین تا آسمونه. منم خیلی وقته فهمیدمو تا حدی که سوادم قد میده انگلیسی دنبال مطالب مربوط به موضوعم میگردم 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

ویکی پدیا خیلیم خوبه

اطلاعات کلی راجب هر زمینه ای میتونی کسب کنی

ولی اطلاعات دقیق و تخصصی و مربوط ب رشته آت قطعا نباید ب ویکی پدیا مراجعه کنی باید از سایتهای معتبر علمی مثل گوگل اسکولار رو سرچ‌کنی

ویکی پدیا یه فرهنگ عمومیه سطح پایینه و شایعات فضای مجازی بیشتر توش هست تا واقعیتا منم رشته‌ام ادبیاته به نظرم سطحش پایین و مطالب غلط زیادی داره و اصلا قابل اتکا نیست.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
و بلا نسبت شما چه احمقایی که ویکی پدیارو مستند ومنبع موثق قرار میدن توهمین سایت کردن توحلقمون انگار ...

دقیقا . مناسفانه خیلیها فکر میکنن ویکیپدیای فارسی منبعه و حتا بعضی جاه دیدم بعنوان منبع معرفیش میکنن در حالیکه علاوه بر اینکه کاملا جهت دار مطالبشو مینویسن خیلی هم تکیه به فضای محازی داره .بطور مثال فوت جمشید هاشم پور رو فورا درج کرده بودن، و بعد از تکذیب توسط دخترش و مصاحبهٔ خود ایشون بعد تازه یه نفر ویرایشش کرده بود. 

میشه لینک چند تا از اون مطالب جهتدار رو بذاری؟ 

فراوانه مثلا یکیش هر مطلبی را که تو فضای مجازی حتا بصورت شایعه درج میشه رو فورا در غالب ویرایش مینویسن و نظارتی هم در این موارد نمیشه ولی کافیه بری توی مباحث تخصصی . و خصوصا علمی، فوق العاده ضعیف و متاسفانه هرکی هرکیه. در خصوص مسائل تاریخی هم گاهی به قومیت های مختلف دیدم که اهانت میشه و بعد هم اعلام میکنن جنگ ویرایشی و به سود گروههایی خاص نهایتا صفحه رو میبندن. واقعا نمیشه به این به اصطلاح دانشنامه اعتماد کرد.

ویکی پدیا خیلیم خوبه اطلاعات کلی راجب هر زمینه ای میتونی کسب کنی ولی اطلاعات دقیق و تخصصی و مربوط ...

عزیزم شما به منابعی که میخای و دم دستی هستن مثه ویکی توجه داشته باش. کسی جلوتو نگرفته. ویکیپدیا یه دانشنامه نوشته هرکی هرکیه. نوشته امروزش با فرداش هر آن تغییر میکنه. مبنا نیست.

عزیزم شما به منابعی که میخای و دم دستی هستن مثه ویکی توجه داشته باش. کسی جلوتو نگرفته. ویکیپدیا یه د ...

دعوا داری؟

گفتم که اگه اطلاعات تخصصی تر میخوای باید بری تو گوگل اسکولار و اسکوپوس و وب آف ساینس و... و بقیه سایتهای علمی مقاله معتبر جستجو کنی

برای گرفتن اطلاعات دم دستی ویکی پدیا خیلی هم خوبه

بسته به موضوعی ک میخوام راجبش از اطلاعات کسب کنم از همه شون هم استفاده میکنم نکنه نیاز به اجازه ی شما بوده و نمیدونستم؟😂😂😂