2777
2789

سلام عزیزای من.

من پریود نشدم بیبی چکم هم منفی بود یه بچه ۲/۵ ساله و یه شش ماهه دارم

از چی دیگه میتونه باشه؟

بیبی چک منفی شد چرا اگه بارداریه؟؟!

تاریخ دقیق پریودمم نمیدونم ولی گذشته حتما.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزی نیس نترس فقط عقب انداختی 

از بعضی اتفاقا که بگذری ، دیگه نه چیزی قشنگه نه سخت! مثل مرگ یه عزیز … 🖤😞 دلتنگتم بابای مهربونم الهی دورت بگردم دارم میمیرم از غم نبودنت خدا به دلمون صبر بده خیلی سخته نبودت خیلیییی😭😭😭

شیر میدی؟اگه شیر بدی این طور میشه

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سیکلت چندروزست به خاطرشیردهی هم است پریودعقب بیوفته علایمی چیزی داری؟ 

خدایامن درکلبه ی فقیرانه ی خودچیزی دارم که تودرعرش کبریایی خودنداری من چون تویی دارم وتوچون خودنداری  
عزیزم ببخشید یه سوال بی ربط... خودتون اقدام کردید به بچه دوم؟ سخت نبود شرایطتون بعد به دنیا اومدن ...

اره خودم اقدام کردم ولی خیلی خسته کنندست اگه همسرت کمکت میکنه بیار ولی اگه دست تنهایی یکم صبر کن از آب و گل دربیاد بعد