2777
2789

مادر شوهر منم واسه جاری بزرگم عروسی و کلی طلا گرفته بود واسه من یک چهارمش هم انجام نداد ..من گفتم ده سال پیش بوده و با الان قابل قیاس نیست..هرگز این قضیه را بزرگ نکردم برای خودم و نگفتم فرق گذاشته چون می‌دونم که قلبا خیلی دوسم داره ..

توی این قضیه اگه مرد مخالف باشه و بهش اصرار کنن بعداز یه مدت ازاون شخصی که باعث دوری شده دلخور میشه ...

دقیقا همینطوره

دنیا همیشه یکجور نمیگذره، چندسال بعد دشمنی ها کم و فراموش میشه، عروس بده میشه که موجب جدایی بوده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ فرقی نگذاشته پدرم ....حتی خیلی جاها عروسمون رو از شوهرم که همیشه کمک حالشه بیشتر دوست داره !!همی ...

قطعا نه. من خودم رو گفتم. میگم وقتی بی محلی میکنند و بینمون فرق میذارند نباید هم توقع داشته باشند که بریم دیدنشون

مادر شوهر منم واسه جاری بزرگم عروسی و کلی طلا گرفته بود واسه من یک چهارمش هم انجام نداد ..من گفتم ده ...

شما و جاریتون فاصله مراسمتون 10 سال بوده. پس میتونید به خودتون بگید 10 سال پیش با الان قابل قیاس نیست. در واقع یه دلیل به ظاهر  موجه پیدا کردید برای این تبعیض ولی من دلیل موجهی پیدا نکردم.

قطعا نه. من خودم رو گفتم. میگم وقتی بی محلی میکنند و بینمون فرق میذارند نباید هم توقع داشته باشند که ...

بله اما یه مورد مثل زن داداش من که هیچ دلیل موجهی برای فاصله پیدا کردنش پیدا نمیکنم 

چه دعایی

دعای زبون بند ، عزیزم الان گیجِ خوابم ، صبرکن قشنگ بیدارشم برات میفرستم  

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای) 

دعای زبون چیه؟

ببخشید یک کلمه رو جا انداختم ، منظورم دعای زبون بنده 

شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️  (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)