2777
2789

من الان یازدهم انسانی ام رسته امو خودم انتخاب کردم با توجه به علایقم خب این که هیچی 

اما راجب رشته دانشگاهم خوانواده ام گیر دادن به فرهنگیان من حالم تز فرهنگیان بهم میخوره(البته بی احترامی نباشه خب سلیقه من نیست اتفاقا شغل شریفیه)خودم عاشق حقوقم ولی خانواده ام میگن حقوق دردسر دارع برای زن خوب نییت و اذیت میشی معلمی اولش حقوق تو داری تعطیلی ها تعطیلی پنج شنبه ها تعطیلی برای زن خوبه 

اما خب من خوشم نمیاد از تدریس علاقم به وکالت 

دیگه دارم کم کم بی انگیزه میسم به خدا من از اول برای وکالت اومدم انسانی حالا یه عده گیر دادن برو فرهنگیان

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار دوازدهمی شی بعد

یعنی باید وایستم دقیقا نود ببینم هدفم چیه از زندگی چی میخوام؟😐😕

چیزی از رحم تو این شهر ندیدم جاش اندازه روحیه‌ام، قوی‌ام برای دوییدن سریعم اولویت هدفام دوری از بقیه‌ست وقت یکمی تنهاییه دیگه وقت لش بازی نی سر بالایی ما واسه تو سر پایینی پیاده گاز بده بینم چند تا میری ؟#شایع
توجه نکن برو وکالت نری فرهنگیان ریده میشه تو کل زندگیت 

بخدا اصلا علاقه به فرهنگیان ندارم از تدریس خوشم نمیاد

نرو اصلا به حرف اونا توجه نکن برو وکالت تو

از طرفی هم میترسم سال اول وکالت نیارم فرهنگیان بیارم مجبورم کنن برم فرهنگیان اونا که از خداشونه تازه پشت کنکورم نمیمونم

یعنی باید وایستم دقیقا نود ببینم هدفم چیه از زندگی چی میخوام؟😐😕

نخیر

منظورم این بود تصمیمات متغیره

از حالا دلیلی نداره خانوادت نظر بدن

مطمعن باش موقع کنکور ساید بات هم عقیده بشن

شما الان به کسی نگو هدفتو تا موفق شی حتی خانواده