2777
2789
عنوان

هیچوقت خودتونو دعوت‌نکنید خونه‌ی کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 54 پست
وای واقعا یعنی با کسی رفت و آمد ندارید مگه میشه

اره.....شاید باور نکنی.   ولی رفت وآمد شاید سالی یکبار باشه

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
وای میفهمم چی میگی خودم بجز عیادت و عرض تبریک و ... که واجبه برم، قبلش خبر میدم و میرم نیم ساعت میش ...

والا منم خیلی کم میرم خونه اینو اون اصلا هم از مهمون اونم با بچه کوچیک خوشم نمیاد خواهرشوهرمم خیلی پررو بود به جای اینکه بگه ببخشید زحمت شدیم مثلا مادر شوهرم بهش زنگ زد گفت برگرد خونه خودمون برگشت گفت وا خونه داداشمه مگه خونه شونو خوردیم مگه سالی چند بار میام خونشون که زحمت زیادی باشه براشون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم مهمان حبیب خداست شاید میاد برای احوالپرسی  لحن گفتنش خوب نبوده درسته اول بایید می‌پرس ...

عزیزم ایشون منو خونه‌ی اقوام دیده چندبار و سلام احوالپرسی کرده. وقتی من تعارف نکردم که تشریف بیارید، نباید بگه من فلان روز مهمونتم.

اونم وقتی اینهمه رودروایسی داریم با هم

برای اولین بار میاد و اینطوری 😄😄

من آدمی نیستم که دعوت نکنم. اما واقعا الان شرایطشو ندارم

و ناراحتم که تاریخ تعیین کرده با اینکه میدونه من شاغلم.

بهش میگم اجازه بده مرخصی بگیرم، میگه زودتر گفتم که بگیری

خواهر اون قدیم بود که برکت بود. الان فقط پذیرایی عادیش نصف حقوق آدم میره. بعد با افراد نزدیکتر رفت ...

ممن دیشب  شوهرم گفت تایک ساعت دیگه مهمون میخادبرام بیاد بلند شدم سریع ماهی دراوردم  پاک کردم سرخ کردم پلو شوی هم درست کردم وچایی  دیگه میوه نداشتم بزارم پسرم هی میگفت مامان زشتهههه میوه 

https://daigo.ir/secret/41700181532

اره.....شاید باور نکنی.   ولی رفت وآمد شاید سالی یکبار باشه

چی بگم والا 🤔

ما هم در اون حد نیستم که بگم‌هر روز خونه همدیگه هستیم ولی در ماه دوسه باری همدیگه ارو می‌بینیم و هر چند وقت یک بار ناهار و شام که به نظرمون در مقابل بعضی ها که انگار خاله بازیه هر دقیقه خونه همدیگه هستن معمولیه😅

شما دلتون نمیگیره آخه آدم که بدون رفت و آمد همش بایید خونه باشه و تنها

دل شکسته

حالا بعد سالها میخواد بیاد خونت چرا همچین میکنی میوه بذار شیرینی واحمجب نیست 

من تا حالا خونه‌ی ایشون نرفتم و کاملا غریبه‌ایم

عصبیم چون دستم خالیه الان. آخر برجه و نزدیک کرایه خونمه

ایشون هم برام تاریخ تعیین کرده و دقیقا آدمیه که باید جلوش آبروداری کنم وگرنه آبرومو میبره که فلانی شیرینی نذاشت جلوم 

ممن دیشب  شوهرم گفت تایک ساعت دیگه مهمون میخادبرام بیاد بلند شدم سریع ماهی دراوردم  پاک کر ...

منم برای مهمون عادی اینکارو میکنم

اما با ایشون و خانوادش به شدت رودروایسی داریم

عزیزم ایشون منو خونه‌ی اقوام دیده چندبار و سلام احوالپرسی کرده. وقتی من تعارف نکردم که تشریف بیارید، ...

بله عزیزم درست میگین خب هرکسی شیوه زندگی خودشو داره 

ببخشید شما تازه عروسی کردین؟

دل شکسته

چی بگم والا 🤔 ما هم در اون حد نیستم که بگم‌هر روز خونه همدیگه هستیم ولی در ماه دوسه باری همدیگه ار ...

در کل فامیل خوبی نداریم....ودوری بهترین گزینه هست

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
من آدمی نیستم که دعوت نکنم. اما واقعا الان شرایطشو ندارم و ناراحتم که تاریخ تعیین کرده با اینکه مید ...

اگه اینطوره پس حق داری 

انگار طلبی ازت داره

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌