اون ذهنیت که نکنه اذیت بشی و سختت باشه و...هنوز باهاشه.تو زندگیه متاهلی ادم باید بعضی وقتا غرورشو بشکنه.برو باهاش حرف بزن بگو که مشکلی نداری و حالت خوبه.چون مردا تصورشون خیلی فرق داره فک میکنن زنشون زایمان کرده دیگه درددارن و بخیه و زخمه.شایدمنتظره خودت بگی که مطمئن بشه حالت خوبه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چراااا زن باید همه اینکارارو بکنه که دل مرد و بدست بیاره ؟یبارم نر ها اینکاراروبکنن دل خانومارو بدس ...
چه خبره ؟! سوال کردم تا از زندگیش با خبر بشم تا راحت تر کمککنم ،با دو خط نمیشه راهنمایی کرد،مگخدمن گفتم اینا وظیفه ی زنه؟! فقط سوال بود،مغز آکبند یخ زده
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
چراااا زن باید همه اینکارارو بکنه که دل مرد و بدست بیاره ؟یبارم نر ها اینکاراروبکنن دل خانومارو بدس ...
والا... با بچه. ی نوزاد مگه میشه روال قبل رو دنبال کرد؟!!!!
دخترکی شاد در من میزیست...که چونان شاپرک، به اینسو و آنسو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بالهایش ریخت... پَرپَر شد...
هرکسی ی مدلیه عزیزم کن استراحت مطلق بودم و اصلا رابطه نداشتیم اما نمیداشتم همسرم ا..ر .....ض.....ا نشه چون میدونستم نیاز داره راه های دیگ رو انجام میدادیم بعد از ۴۰ روز هم خودم گفتم دیگ میشه ، اینجوری غرورم از بین نرفت .توهم امتحان کن بگو بش دیگ من میتونم و مشکلی ندارم
اگه ریپلایی میزنم نظرمو میگم ، اگرم ریپلایی نمیکنم یعنی در حدی نیستی که جوابتو بدم ، پس خودتو خسته نکن 😂