خیلی راحته ما تونستیم با تکرار و تمرین به دستس بیاریم
جوجه به قطعات درشت خورد کن
فلفل دلمه
آب لیمو ( مقداری که بوشو حس کنی روی جوجه )
پیاز خلالی
فلفل سیاه
زعفران
روغن کنجد ( اکثرا میگن روغن زیتون ولی روغن زیتون هرسری استفاده کردیم خشک و جِر میکنه , این سری بجاش روغن کنجد بزن پشیمون نمیشی ، اصلا طعم به جوجه نمیده خیالت راحت )
همه این مواد بهش بزن و بزار ۳ الا ۴ ساعت استراحت کنه .
اگه هواپز داری بزارش داخل هواپز دمای ۲۰۰ درجه به تایم ۱۷ الا ۲۰ دقیقه ، خیلی خوشمزه و نرم و آبکی میشه .