2777
2789

شوهر دوستم کارش کبابیه 

کبابش محشره

ازش پرسیدم گفت به اضای یک قاشق مایونز پنج قاشق ماست اضافه کن به اضافه زعفران و ادویه و پیاز و یکم ابلیمو  

یه کیوی رنده کن بهش اضافه کن باعث میشه مرغ پوک و آبدار شه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

ببین عزیزم جوجه رو شب قبل توی مواد بخوابون پیاز و ادویه جات و یه کوچولو آب لیمو خیلی خیلی کم بعدش روغن مخصوص سره کردنی بگیر از قابلمه کوچیک استفاده کن روغن رو پر کن بعدش جوجه هاتو بزار داخلش زیرشم خیلی خیلی کم کن دم کنی بزار رو در قابلمه و درشو ببند بعد از ۱ساعت دوتا کره بنداز توش و زعفرون دم کرده بریز بعدش آماده  آماده خیلی هم نرم و لطیف و اینکه اگر برشته نشده بود ۱۰دقیقه آخر زیر کارو زیاد کن تا برشته برشته بشه بعدش نوش جان کنید و اینکه روغنشم از صافی رد کن توی ظرف در دار بریز بزار کنار کارت همیشه ازش برای غذاهای استفاده کن یعنی تو اگ روغنتم خیلی بریزی روغنت حیف نمیشه باز استفاده میشه  و اینکه حتما باید روغنت تا روی جوجه ها باشه حتی نصفشم نه انقدر زیاد باشه که پر روی جوجه هاتو بگیره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی راحته   ما تونستیم با تکرار و تمرین به دستس بیاریم 


جوجه به قطعات درشت خورد کن

فلفل دلمه 

آب لیمو ( مقداری که بوشو حس کنی روی جوجه )

پیاز خلالی 

فلفل سیاه

زعفران

روغن کنجد ( اکثرا میگن روغن زیتون ولی روغن زیتون هرسری استفاده کردیم خشک و جِر میکنه , این سری بجاش  روغن کنجد بزن پشیمون نمیشی ، اصلا طعم به جوجه نمیده خیالت راحت )


همه این مواد بهش بزن و بزار ۳ الا ۴ ساعت استراحت کنه .


اگه هواپز داری بزارش داخل هواپز دمای ۲۰۰ درجه به تایم ۱۷ الا ۲۰ دقیقه ، خیلی خوشمزه و نرم و آبکی میشه .


ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز