2777
2789

یا رب...

خودت خوب خبر داری چی میخوام چی تو دلم میگذره چی تو فکرمه چی چند وقته ذهنمو درگیر کرده و خواهان اینم که برسم بهش

خودت خوب میدونی حرف دلم چیه🙂

بهتر از همه و بهتره بگم تنها خودت میدونی چی میخام

خواسته آرزو حاجت دعا هر چی که دوست داری اسم شو بزار...

خدایا به این شب قشنگت به این ماه پُر برکت این شبی که به شب آرزو ها معروفه قسمت میدم معجزه کن برام که اتفاق بیفته خواسته ی دلم

مهربونم خدای قشنگم❤

من اهمیتی نمیدم اگه کسی بگه خدا نیست و وجود نداره کاری برام نمیکنه و من این حرفا و سندا رو قبول ندارم من سخت بهت ایمان دارم بدجور بهت باور دارم اعتماد دارم و برام مهم نیست بقیه چی میگن یا بهت باور ندارن مهم اینه من یجوری بهت ایمان دارم که هیچ چیز ایمان منو نسبت به تو تغییر نمیده:)

ببخش منو بابت تموم دیر نماز خوندنام کم اهمیت دادنام بهت ببخش منو سر گاهی فراموش کردنت منو ببخش که برای یادآوری اینکه تو هستی مجبور شدی این اتفاقو رخ بدی تا به خودم بیام🥺پروردگارم منو بابت گناهام ببخش

خدایا من جز تو پناهی ندارم جز تو کسیو ندارم باهلش درد و دل کنم باهاش حرف بزنم بهش اینقدر راحت 

خواسته هامو بگم ازش کمک بخوام 

تو تنها کسی هستی که هم خدای منی هم رفیق منی هم گوش شنوای من واسه حرفام و درد و دلا و ارزوهامی🫂💙🦋

خداجونم مرسی بابت نعمت هات بابت مهربونی و بخشندگی هات

ممنون بابت وجود قشنگت🤍🥺بابت خانواده ام بابت لبخند ها و سلامتی و دل شادشون بابت بودنشون کنارم ممنونم بابت سلامتی خودم بابت نعمت هایی که به منو خانواده م دادی

بابت بغل کردنام بابت کنارم بودنات بابت اینکه رفیق صمیمی منی کلی شکررررت بابت همه چیو همه چیز:))))

خدایا امشب یه خواسته ازت دارم اینکه منو به مراد دلم برسونی منو حاجت روا کنی تو اولین شب ماه رجب 

خدایا من محتاج یه معجزه یه اتفاق یه حرکت از سمت تو ام خودت امید منِ امیدوار رو ناامید نکن که جز تو کسی رو ندارم و نخواهم داشت😇♥️

الله

من فقط چشام به تو عه و تا ابد هم فقط به خودته☺️✨️

آسمون به زمین بیاد من امید مو نسبت بهت از دست نمیدم یادت نره❤️‍🩹

خدایا خودت بخواه که بشه برسم ببینم بخندم

خدایا از ته دلم میخوام همون اتفاقی که مدت هاست منتظرشم رخ بده و این دفعه از رو غم و دلتنگی و غصه و ناراحتی نه از رو شوق و ذوق و خوشحالی گریه کنم:>

زار بزنم از خوشحالی، بخندم از ته ته ته ته دلم🥲🤍🥺🌿

نیاز دارم به اشک شوق گوشه چشام به قهقهه ی از ته دل به رقصیدن بی وقفه به آخیییش از ته دل به لبخندی که کنار نمیره از لبام به ثابت کردن به اینکه شد و باز خندیدم ثابت کنم به اونایی که میگفتن نمیشه و تموم شده و فراموش کن و محاله

نیازم دارم به معجزه هات

من میدونم این داستان تموم نشده چون تو هستی 

من خواهم خندید دقیقا جایی که الانا دارم گریه میکنم 

من تو رو دارم و تا تو رو دارم هیچ غمی نیست هیچ ترس و نا امیدی نیست و حرف اونایی که نا امیدم میکنن رو نشنیده میگیرم چون اونا مثل من باور ندارن که تو بخوای میشه اراده کنی میشه و من مطمئنم تو میخوای و میشه

الهی بشه همونی که تو دلمه🤲🏻🕊

پناه من بیچاره فقط خودتی و خودت

الهی آمین یا رب العالمین

یا الرحمن و الرحيم خدا شکرت:]🪴💛🥰

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بهش برسی چیه اونوقت ؟؟؟؟

گلم من مشکلم یه چی خصوصیه و منظورم این بوده به خواسته ای که دارم برسم و معجزه بشه درموردش نگفتم به یکی برسم:)

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره