2777
2789

سلام تازه آرایشگری یاد گرفتم سالن زدم ، چندنفریاز محله اومدن اصلاح ورنگ مو ، گفتن میاریم بعدا، یارانه بریزن میاریم ،رفتن که بیارن ، نزدیک ۱ تومن شده جمع کردم ، پولمم لازم دارم میخوام رنگ بخرم مشتری میخواد بیاد، حالا چطور بگم بهشون ،از یکنفر ۴۰۰ تومن میخوام ،گفت یارانه ها، حالا زنگ میزنم و پیام میدم جواب نمیده ،اشنا هم هستیم چندتا خونه اونطرف تر ، هم‌پول لازمم هم کم رو ،چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهشون پیام بده بگو فلانی تو به حسابم پول زدی؟ آخه چتد نفر میخواستن پول بریزن الان نمیدونم شما واریز ...

به ۴۰۰ ی پیام دادم جواب نمیده که ، بهش همون اولم گفتم نقد ،تازه دیدم دستش خالیه فقط مواد و گرفتم ازش