برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
دوسالم وقتمو گذاشتم تو این راه خود اموز و از نت اموزش رفتم جلو خیلی زیاد کال مارجین شدم
بورس خودمونم ک ب خاک نشستم
گذاشتمش کنار شما کجا یاد گرفتین درامدتون خوبه؟!
برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺
داره جور میشه،به امید خدا پاییز سال آینده افتتاح میکنم
موفق باشی گلم 😍
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
ساعت کاریش کمتره با آقا در ارتباط نیستی تابستان تعطیلات عید و بقیه تعطیلات منزل هستی&n ...
اره بنظرم خوبه تایم کاریشم کمه به زندگی و بچه راحت تر میشه رسید
دوسالم وقتمو گذاشتم تو این راه خود اموز و از نت اموزش رفتم جلو خیلی زیاد کال مارجین شدم بورس ...
من استیک زدم گلم ..هیچ نگرانی ای ندارم بابت ریسک و تضررواینا ...بورس که افتضاحه وحماقتم هست سرمایه گذاری درش .من ازطریق یکی ازدوستام ..بله خداروشکرعالی
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
کارشناس حسابداریم ی مدت تو کار کیک و شیرینی و فینگر بودم همش زحمت بود و خستگی سودش خیل ...
عزیزم حیف این رشته و تخصص هستش که نادیده گرفته بشه و سرگرم مشاغل سخت خانگی باشین
سعی کنید در حیطه تخصصتون دنبال کار باشید
کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین دلیل بر این نیست که حق با شماست ممنون از فهم و شعور شما 🤍
من استیک زدم گلم ..هیچ نگرانی ای ندارم بابت ریسک و تضررواینا ...بورس که افتضاحه وحماقتم هست سرمایه گ ...
استیک رو نمیدونم چی هست
من تو لایت فارکس ترید میکردم
عزیزم حیف این رشته و تخصص هستش که نادیده گرفته بشه و سرگرم مشاغل سخت خانگی باشین سعی کنید در ...
اره واقعا خیلی سخت بود
از طرفیم چون بچه هام کوچیکن نمیتونم تمام وقت برم بیرون کار کنم
استیک رو نمیدونم چی هست من تو لایت فارکس ترید میکردم
تریدبلدی میخادعزیزم ..حتی مدعیاشم چندین چندبارلیکوییدمیشنو کال مارجین ..دیگه مگه یه سرمایه ی هنگفت داشته باشن که بخان ادامه بدن ..استیک سرمایه گذاری هست گلم کم ریسک ترین کاره ..روزشمارهم سودتو دریافت میکنی
خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار میکشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله میشویم وبی صدا میمیریم..
آموزش اصولی با مدیریت سرمایه باید داشته باشی تا به درآمد ثابت برسی، طمع نباید بکنی فقط و فقط مدیریت ...
عزیزم شما خودتون انجام میدین؟ و راضی هستین؟