2777
2789
عنوان

یه سوال داشتم میشه کمکم کنید لطفا.

81 بازدید | 12 پست

من دانش آموزم و جدیدا چند هفته است خیلی بی حال و کسل میشم و واقعا الان که فصل امتحانات هست نمیتونم صبح زود بلند شم و یا اینکه با انرژی درس بخونم،صبح که مثلا ساعت ۸ بیدار میشم گیجم و خوابم میاد و سنگینم برای درس خوندن،ایده ای دارید که چکار کنم؟مثلا دمنوش،قرص ویتامین و...(فقط قرص های ضد خواب رو پیشنهاد ندین چون مصرفشون اعتیاد آوره و اصلا سراغش نمیرم)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام گلم کمبود ویتامین دهری حتما حتما قرص بگیر بگو به داروخاکه که کامل باشه ویتامین هاش مخصوص گروه بی

بعد قهوه با کافیین بالا بکیر دم کن یه فنجون بخوری چنان انرژی میگیری که تمام درس هاتو فول میشی😍

قهوه بخور . من چون اصن نمیتونم مثه ادم درس بخونم شب ساعت شش اینا شام میخورم تا هفت میخابم چهار صب بیدار میشن ی بار ک میخونم کامل میره تو ذهنم

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .

به خانواده بگین جگر گوسفند بگیرن و شبها به مدت ۴ تا ۵ شب شام جگر کباب بکنین و بخورین 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
قهوه بخور . من چون اصن نمیتونم مثه ادم درس بخونم شب ساعت شش اینا شام میخورم تا هفت میخابم چهار صب بی ...

مشکلم اینه قهوه یا نسکافه میخورم سردرد میگیرم بدتر خوابم میاد معده درد هم دارم نمیتونم بخورم ولی مدام به جاش نوشابه میخورم ولی خب نوشابه هم خوب نیست زیاد بخورم

مشکلم اینه قهوه یا نسکافه میخورم سردرد میگیرم بدتر خوابم میاد معده درد هم دارم نمیتونم بخورم ولی مدا ...

فک کنم کم خونی داری کسل بودنو این ک کافئین روت جواب نمیده ولی برا معده دردت برو دکتر  

ی چند تا متدد یادگیری درس رو کار کن مثلا 25 دیقه درس بخون5 دیقه استراحت کن

واسه داشتن چیزی که تا به حال نداشتی، باید کسی باشی که تا به حال نبودی .