2777
2789
عنوان

دلم بچه ی دوم میخواد ولی...

| مشاهده متن کامل بحث + 506 بازدید | 43 پست
عزیزم من الان سه قلو باردارم اینقدر اذیت میشم ولی خیلی حس شیرینیه 

بسلامتی چند وقتته؟

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بالاخره آدم همیشه می‌ترسه از نقطه امنش خارج بشه اگه واقعا شرایطشو داری و عقلت میگه بیار دیگه به چیزا ...

خیلی دلم میخواد ولی نمیدونم چرا میترسم 

بااینکه دیروز تودلم آرزو میکردم خدا بهم دختر بده 

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
عزیزم من الان سه قلو باردارم اینقدر اذیت میشم ولی خیلی حس شیرینیه 

عزیزززم خدا حفظشون کنه.. 

انشاالله بسلامتی هم زایمان کنید

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
منم دلم میخواد ولی جدا شدم یه دختر ۶ ساله دارم ک اونم خیلی دوس داره همبازی داشته باشه همیشه میگه من ...

پسرمم همیشه میگه.. 

تا چند وقت پیش میگفت خواهر میخوام امروز نظرش عوض شده بود میگفت من داداش میخوام برام جالب بود چی شد نظرش عوض شد

وای منم سه قلو باردارمممممم

خدا حفظشون کنه😍

پسرمم همیشه میگه..  تا چند وقت پیش میگفت خواهر میخوام امروز نظرش عوض شده بود میگفت من داداش می ...

دختر من اصلا نمیگه چی ولی یه سری خنده ام گرف ب حرفش . دراز کشیده بودیم یدفه گف مامان دیگه تصمیم تو بگیر توام بچه دار شو خخخخخخخ

خیلی دلم میخواد ولی نمیدونم چرا میترسم  بااینکه دیروز تودلم آرزو میکردم خدا بهم دختر بده

خب ترس که عادیه بابا اصلا خدا مگه نمیتونست یه ماهه بچه رو تو شکم به ثمر برسونه؟ اما روندشو نه ماهه کرد که پدر و مادر کم کم از لحاظ روانی به وجود بچه عادت کنن و وابستگی پیدا کنن این نه ماه ذهن آدمو آماده می‌کنه 

دختر من اصلا نمیگه چی ولی یه سری خنده ام گرف ب حرفش . دراز کشیده بودیم یدفه گف مامان دیگه تصمیم تو ب ...

انشاالله دوباره ازدواج میکنید خوشبخت میشید یه خواهر و برادر واسه دخترتون میارید

۲۹هفتهم هست عزیزم خسلی سخته و سنگین شدم

یک بچه میرسی به آخراش، اذیت میشی. چه برسه ماشالله به سه تا! 

الان بچه دیگه ای دارید ویا تازه بارداری اولتونه؟ 

پسرم ۹ سالش و خیلی دوست دارم دختر داشته باشم 

خونه از خودمونه حدودا ۵۰۰میلیون پس انداز طلا داریم ولی شعل درامد ثابت نداره هنسرم. ارزوم ی شعل دراند ثابت داشته باشه تا سنم بالا نرفته بچه دوم بیارم 

بنطرتون اقدام کنم یت ریسکه؟؟

اگه کسی حای من بود اقدام نیکرد

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
ممنونم عزیزم ولی با این اوضاع جامعه دیگه امکانش نیس

آره همه چی خیلی سخت شده