2777
2789

یعنی روزی نیست بیام سایت از این تاپیکا نبینم 😡.

تورو خدانکنید به خاطر ۴ روز دنیا عاقبت خودتونو نسوزونید.

از خدابترسین.برای چی میرید دنبال این کارا؟.به خداکه هرکس بره دنبالش خیر نمیبینه.شرش یرمیگرده به خودتون.از ما گفتن بود.

ای کاش حالشو داشتم براتون چندتا داستان تعریف میکردم از کسایی که رفتن دنبال این چیزا شاید درس عبرتی میشد

بستگی داره چکار کنی باهاش

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی داره چکار کنی باهاش

یعنی چی؟ مگه میشه درراه خیر ازش استفاده کرد هرکس میره دنبال این چیزا منظوری داره دیگه.

یعنی خلاف امر خداداره حرکت میکنه.

وگرنه د عا و ایناکه بحثش جداس