2777
2789

خاهرم ۱هفته هس ک عقد کرده..الان نمدونم شوهرم چشه.دامادمون هم پسرداییشه

بمن میگ نمخام تو جمع هاشون باشیم..تو متوجه نگاه هاشون نیسی

فردا میخاد برگرده المان..میخاسم بامامانم بریم براخدافظی نزاشت.پسرا وعروسا جم میشن..خیلی جو صمیمیو خوبیه..

صداشو انداخت تو گلوش جلو مادرم کلی سرصدا کرد بیشعور..

هرچی از دهنش دراومد بارم کرد.میخاس بزنه..

خب اخه چرا

مگ من خودم حالیم نیس..همه اینا درحالیه ک من محجبم..اما رابطم بابقیه خوبه..

هار میشه خیلی وقتا..حتا الان مراعات مادرمو نکرد.طفلی مامانم😔

هیچی بش نگف

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلاً هم از این حرکتا زده؟ شکّاک نیست؟ من احساس می کنم پارانوئید داره.

وااااا این رفتارا چه ربطی به پارانویید داره چرا انقد راحت برچسب می‌زنین! پارانویید کلی ویژگی داره که اگه یکیش نباشه اون اختلال نیس !

قبلاً هم از این حرکتا زده؟ شکّاک نیست؟ من احساس می کنم پارانوئید داره.

نمدونم

قبلا انقد گیری نبود اخه خودشم واسطه این ازدواج بود..پارانویید چیه..

امروز خاب بود بامامانم رفتیم جایی خودشو داشت ب دردیوار میکوبوند چرا بمن نگفتی مگ من شوهرت نیستم..میگم رفتیم ختم..میگ ری..دم تودهن اون مُرده..

طفلی بچهام تو اطاق از ترس تکون نمیخورن این وقتا..

بیشتر دلم برا مادرم سوخت

عزیزم حساس شده ب باجناق جدید ،حس می‌کنه اومده جاش تنگ شده تا یک مدت عادی و شوهر منم داشت تا قبول کرد ،ب نظرم زیاد ور و بال ندید بهش 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نمدونم قبلا انقد گیری نبود اخه خودشم واسطه این ازدواج بود..پارانویید چیه.. امروز خاب بود بامامانم ...

مادرت رو رد کن بره خونه خودش 

میخوای وایسه طعنه های این نره خر روگوش بده 

مادرت روکوچیک نکن 

خدایا شکرت🙏
نمدونم قبلا انقد گیری نبود اخه خودشم واسطه این ازدواج بود..پارانویید چیه.. امروز خاب بود بامامانم ...

خب شما که میدونی اینقدر گیره ،بهش بگو داری کجا میری😒

بعدم فکر کنم از چیزی ناراحته داره بهونه میگیره اینجوری حس کردم.