2777
2789
عنوان

بنظرتون برم فردا؟

72 بازدید | 14 پست

مشاوره تحصیلی حضوری دارم

تنبلی کردم نخوندم این هفته هفته ی قبلی بعضی وقتا یعنی چندبار شده ک چون از برنامه عقب افتادم گفتم یادم رفته برگه ی برنامه رو بیارم بعضی وقتام واقعی یادم رفته

باید هم باطله هارو ببری براش ک توش تمرین کردی هم برگه ی برنامه ریزی

من خب قطعا چون تنبلی کردم باطله اصلا اونقدی ک باید باشه نیست

بنظرتون اصلا نرم بهتر نیست؟

بگم یادم رفته دیگه خیلی ضایه‌س

خاک تو سرم❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برو عب نداره  مشاور ها عادت دارن دانشش آموزا گاهی تنبلی میکنن  برو که در جریان باشه و قط ...

والا ابن همه ی شاگرداش خرخونن هرسالم کلی پزشکی و دندونپزشکی قبولی داره

تنها شخص خاک تو سری ک دوسال عمرشو هدر داده من احمقم

دخترررر اگه هیچی نخوندی حتا صفر حتما برو مشاورتو

اگه نری تنبل تر میشی 

از هیچی هم نترس

بهش بگو تنبلی کردی نخوندی

من چند وقتیه ک میرم باشگاه گاهی حرکاتو میترسم بزنم به استادم میگم میترسم میگه نترس کنارتم!

مشاور تحصیلی هم همینه

اگه بترسی عقب میمونی درس نمیخونی تنبلی میکنی

لپ کلام حتما برو!

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

برو بگو مریض بودم نخوندم

میگه باطله های هفته ی قبلت کجاس پس؟

من مشکلم برگه باطله هاس نمیتونم بشینم الان ۵۰،۶۰صفحه تمرین ریاضی فیزیک و مسائل شیمی بنویسم😭

والا ابن همه ی شاگرداش خرخونن هرسالم کلی پزشکی و دندونپزشکی قبولی داره تنها شخص خاک تو سری ک دوسال ...

همونا هم گاهی تنبلی رو داشتن؛ برو عزیزم از چی میترسی دلیل نخودنت رو هم بگو بذار راهنماییت کنه

دخترررر اگه هیچی نخوندی حتا صفر حتما برو مشاورتو اگه نری تنبل تر میشی  از هیچی هم نترس بهش ب ...

خجالت مبکشم بخدا پارسالم مشاورم بود میدونه دروغگوم هیچی نیاوردم پارسال

همونا هم گاهی تنبلی رو داشتن؛ برو عزیزم از چی میترسی دلیل نخودنت رو هم بگو بذار راهنماییت کنه

بنظرت بگم از خونه نیومدم کوله‌م رو نیاوردم؟برگه هام توی اون بود

بعدشم بهش میگم تنبلی کردم این هفته

خجالت مبکشم بخدا پارسالم مشاورم بود میدونه دروغگوم هیچی نیاوردم پارسال

مگه مجبوری خب دروغ بگی؟

راستشو بگو

هرچی راستگو تر بهتر

درستو هم بهتر انگیره میگیری بخونی

وقتی از زیرکار در بری درس خوندن برات کسل میشه و نمیخونی و نتیجش میشه دروغ های مداوم ب مشاورت و قبول نشدن توی کنکور!

بعدم مشاورت قرار نیست به دارت بکشه پس راستشو بگو

من یه مدت مشاور داشتم نمیخونم ولی ساعت مطالعه رو همون روال قبلی بهش میدادم و خب باعث میشد درس نخونم اینجوری

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

مگه مجبوری خب دروغ بگی؟ راستشو بگو هرچی راستگو تر بهتر درستو هم بهتر انگیره میگیری بخونی وقتی از ...

دیگه عادت کردم همش میگم درستش میکنم ولی اصلا نمیتونم

میترسم بگه خونوادت رو بیار بیان بدتر آبروریزی میشه و اینکه مشاورم آقاس منم یه جوریم کلا اضطراب اجتماعی دارم بجز خونوادم و توی خونه بقیه ی جاها رو نمیتونم عین آدم باشم استرس شدید میگیرم

یجورایی میترسم ازش میدونی

خودمم خیلی ناراحتم ازین بابت وقتی نمونده برام موندم چیکار کنم

الان جوری عقبم ک میتونم خودمو توی ۱۰روز فشرده بخونم برسم به همون برنامه ای ک اون میده چون نصف برنامه هاش اجرا شده 

دیگه عادت کردم همش میگم درستش میکنم ولی اصلا نمیتونم میترسم بگه خونوادت رو بیار بیان بدتر آبروریزی ...

خب وقتی گفت خانوادتو بیار باهاش حرف بزن بگو ک مثلا تنبلی کردی و فلان و اینا حالا مثلا این یه بارو ببخشه و اینا

هی امروز فردا کنی عقب نیمونی یهو به خودت میای میبینی عقب موندگیا اونقدر زیاده ک قابل جبران نیست

خب وقتی گفت خانوادتو بیار باهاش حرف بزن بگو ک مثلا تنبلی کردی و فلان و اینا حالا مثلا این یه بارو بب ...

مرسی از راهنماییت ❤️

فردا میرم میگم تنبلی کردم نخوندم🥲