2777
2789

من چهار سال سینگلم تازگیا ی آقا پسری آشنا شدم ۲۵سالشه لیسانس حسابداری و تو شرکت معروفی مشغول به کار و تو بورس هم هست سربازی ام رفته 

دوتا بچه هستن بچه دوم به حرف خودش از ۱۸سالگی دستش تو جیب خودش بوده از باباش پول نگرفته 

هم درس خونده شهریه دانشگاهم کارکرده داده 

اخلاقی و معرفت و ادب تو مدت یک ماهه واقعا خوب بوده آدم خوب نیست و خانوادش منو می‌دونن که هستم 

هیچ وقت حرف رابطه داشتن نزده 

فقط میخواد بریم سینما بیاد دنبالم از سرکار برسونه خونه 

باهم بریم خرید بریم رستوران بریم کافه و.... 

و تو حرفاش قصدش اینه تهش به ازدواج ختم بشه 

و از خودش دوتا ماشین داره خونه میخواد ی مقدار خودش ی مقدار وام اینا بگیره از باباش بگیره پیش خرید کنه 

ولیییی چهره اش خوشگل نیست 

زشت نیستاااا اما بوره عینکی بینی بزرگ داره ولی 

خودش میگه تو مرد زندگی نمی‌خوای مهم چهره اس واست

منو برای خودم نمی‌خوای و...‌

اخلاق خیلی مهمه اما نمیدونم چیکنم بمونم باهاش یانه

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

به ای فک کن اگر خونه ماشین نداشت بارم زنش میشدی؟  اگر جوابت نه هست پس ولش کن

نه بحث خونه ماشین نیست اون گفتم یعنی زحمت کش هدف داره  

اخلاقی واقعااااا خیلی خوبه درک بالا داره اهل زندگیه رفیق باز نیست 

خدایا...                                                                            نه من آنم که دست ازدعابردارم ،نه توآنی که دست خالی برم گردانی:) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بحث خونه ماشین نیست اون گفتم یعنی زحمت کش هدف داره   اخلاقی واقعااااا خیلی خوبه درک بالا دا ...

چهرش به دلت نیست ،به روشم اوری ک طرف گفته تو دنبال مرد زندگی نیستی! 

...

شوهر من خیلی خوشگل بود ولی ادم نبود هم معتاد هم دختر باز هم بی مسئولیت دروغگو رفیق باز 

الان یساله ولش کردم 

قیافه اونقدری ک طرف قابل تحمل باشع مهمه مخصوصا مرد 

دیگه خیالت راحته بهت خیانت نمیشه دخترا دم پرش نمیرن 

برای شوهر من دخترا جر میدادن خودشونو

...
چهرش به دلت نیست ،به روشم اوری ک طرف گفته تو دنبال مرد زندگی نیستی! 

آخه من چشم ابرو مشکی تتو دار اینا خوشم میاد 

اونم فهمید گفت عمل میکنم هرجور که تو دوست داریی میشم تتو میزنم و.... 

ی دوستم میگه اخلاق مهم 

ی دوستم میگه چهره ام مهمه 

خودم واسم دوتاش بنظرم مهمه

شوهر من خیلی خوشگل بود ولی ادم نبود هم معتاد هم دختر باز هم بی مسئولیت دروغگو رفیق باز  الان ی ...

دوستمم همین میگه 

خودمم میگم خوشگل باشه بخواد خون منو تو شیشه کنه 

اهل پارتی و .... باشه 

صدتا دوست دختر داشته باشه 

به چه درد میخوره 

دوستمم همین میگه  خودمم میگم خوشگل باشه بخواد خون منو تو شیشه کنه  اهل پارتی و .... باشه ...

الان مردا یکمممم ک قیافه داشته باشن دیگه در امان نیستن 

دخترا شدیدا هار شدن 

بنظر من دلتو با همین یکی کن ،قیافشم تو سرش نزن گناه دارع 

بپذیرش

...
الان مردا یکمممم ک قیافه داشته باشن دیگه در امان نیستن  دخترا شدیدا هار شدن  بنظر من دلت ...

اره درسته 

شغلش شرکت میره خوبه؟ 

همین آقارو بنظرت نگه دارم؟

پسرای الان تا سلام میدی حرف رابطه میزنن 

چهره اش عمدی واقعا نگفتم حرفش پیش اومد پرسید گفتم 

وگرنه اونم زیبایی خودش داره 

اره ،شرایطش عالیه

باشه عزیزم ممنونم از راهنماییت

اگ میخای لزدواج کنی در اینده باهاش حداقل۶ماه زمان لازمه هیچکس اونی ک اولش بوده نیس بعد ب دست اوردنت ...

کاملا درسته حرفتون