2777
2789

هر روز ۱۴۰۰۰ بار یا ۱۴ تسبیح به مدت ۱۰ روز خیلی مجرب هس و نیز یک ختم مجرب که خودم تجربه کرده ام آیه الله لطیف بعباده یرزق من یشاء و هو القوی العزیز هر روز ۱۲ بار در هر روز ماه رجب ینی ۳۰ روز موجب ثروت میشه 

ممنون عزیزم

این ایه رو هر روز بگیم توی ماه رجب؟روزی ۱۲ بار درسته

از کانال پوشاک ایلاز بی بی حمایت کنید💚 ایدی روبیکام👇@bano99ilaz       کانال روبیکام  👇https://rubika.ir/ilyazbaby    پسرای عزیزم قول میدم مامان خوبی باشم براتون💙💙                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام ممنون که به اشتراک گذاشتین

تجربه هاتون غیر از این برا رزق و روزی بگین😔

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚                                   
سلام ممنون که به اشتراک گذاشتین تجربه هاتون غیر از این برا رزق و روزی بگین😔

سید تبریزی گفته سوره الذاریات موجب ثروتمندی میشه و اگر همراه اون سوره های مزمل و انشراح و و طلاق رابخونی چنان روزی به رویت گشاده میشه که عقول و افکار از آن عاجز میمونند مجربه بعدشم گلم همون ها که تاپیک زدم با این بخون فقط با اعتقاد و توجه نگران نباش چنان انشالله مشکلاتت حل میشه که خودتم توش بمونی و صلوات ورد زبانت کن حتمی قضیه اون یهودی میلیارد را شنیدی که گفته من ثروتمو از صلوات بر محمد به دست آوردم 

سید تبریزی گفته سوره الذاریات موجب ثروتمندی میشه و اگر همراه اون سوره های مزمل و انشراح و و طلاق راب ...

دوست عزیزم ازتون ممنونم برای این بنده خدا وقت گذاشتین 

اگه خدا بخواد چشم

بازم ازتون ممنونم ختم هایی که گفتین رو همین امروز شروع کردم علاوه بر ختمهایی که خودم دارم

۱۲ مرتبه آیه مبارکه و ختم ذکر جوادالائمه

امیدم به خداست و توسلم به این ختمها🤲🥺

لطفا برای سلامتی و فرج امام زمان صلواتی هدیه دهید 🙏🙏🙏    💚 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💚