2777
2789

سلام من واقعا استرس دارم هرجاهم میرم فامیلم بهم توصیه های مختلف میکنن من فقط ۱۹ سالمه نمیگم بچم اما واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم:)که بعد پشیمون نشم 

از ی ور میخاستم برم فرهنگیان گفتم خب علاقه و توانایی دارم شاید ...شاید! بعد دیدم باید ۸ سال برم منطقه محروم و حقوقشم کمه کاره پر زحمتیه این از این بعد گفتم زبان بخونم اوناهم ساعتی کار میکنن یا بیکارن بعد گفتم مدیریت بخونم اونم میگن کار نیس:)توروخدا بگین من چیگار کنم با این زندگیم:)؟

ینی دیگه دارم از زندگی میترسم 

واقعا کار نیس؟

بخدا آدمه زحمت کشیم تلاش کردنش برام نیس

فقط میخام ازین اعصاب خوردی در بیام میخام نگران نباشم انقد داره از حده تحملم خارج میشه مشکلاته دیگه ایم دارم واقعا خستم:))))

فرهنگیان اگه قبول شی راحتی شغل و کارت تضیمن شدست

اگه هم نه که برو رشته های ازاد چرا بد باشن خوبه

روان شناسی زیست سلولی مولکولی خوبن حسابداری هم همینطور

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوان
29 بازدید| 2 پست

سلام من واقعا استرس دارم هرجاهم میرم فامیلم بهم توصیه های مختلف میکنن من فقط ۱۹ سالمه نمیگم بچم اما واقعا نمیدونم چیکار باید بکنم:)که بعد پشیمون نشم 

از ی ور میخاستم برم فرهنگیان گفتم خب علاقه و توانایی دارم شاید ...شاید! بعد دیدم باید ۸ سال برم منطقه محروم و حقوقشم کمه کاره پر زحمتیه این از این بعد گفتم زبان بخونم اوناهم ساعتی کار میکنن یا بیکارن بعد گفتم مدیریت بخونم اونم میگن کار نیس:)توروخدا بگین من چیگار کنم با این زندگیم:)؟

نه دارم میگم میشه فرهنگیان نخونم کار پیدا کنمم:)؟؟ و

آها

اره هست ، به نظم حسابداری زودتر به شغل میرسی ولی اگه ادمه میدی و پشتکار داری روان شناسی و زیست سلولی هم خوبه

خدایا فقط خودت برام کافی هستی هیچی ازت نمیخوام💛