2777
2789

حالم خوب نیست... به مادرش خیلی وابسته است

دوبار طی دوماه اخیر اومدن تهران از شهرستان و چندروز بودن پیشمون..‌‌.

باباش گفت شیشه ی تلویزیونتون رد دست بچه بوده حاج خانم زحمت کشیده پاک کرده.

گفتم ممنون

برای بچم چیزی گرفته بودم مادرش متلک گفت که بله خرج پسر زیاده.

و دو سه مورد دیگه

امروز بحثمون شد. این دوتا رو گفتم

بلا بود!

شروع کرد به فحش دادن به خودم و بابام و...

میگه اگه پای بچه ها وسط نبود از زندگیم تفت میکردم بیرون. و شروع کرد تک تک حرفا و رفتارای بد مامان بابامو گفتن...

خیلی سخته زندگی مشترک... حداقل زندگی مشترک برای من اون چیزی نبود که فکر میکردم

اگه بچه های بیگناهمو نیاورده بودم تو این زندگی، قطعا به جدایی فکر میکردم.

زیر منت بابام بودن رو ترجیح میدم به کنار یه تکه سنگ زندگی کردن که فقط بدیهارو تو من میبینه و برای مادر و پدرش تقدس قائله...

از عصر باهاش سنگینم اما هیچ دلجویی یا معذرت خواهی ای نمیکنه. میدونم که دست پیشم گرفته پس نیفته و تو قیافه است

دلم نمیخواد فضای سرد تو خونه حاکم باشه.بیشتر بخاطر توراهیم و پسرم‌... میخوام نشنیده بگیرم تمام حرفاشو و هفته ی جدید عین خیالم نباشه چه حرفایی امروز بم زده.

عادی باشم.نه سرد و نه گرم

نظرتون چیه؟

خدا انشاالله خانواده های اینجوری رو لعنت کنه ک بچه درست تربیت نکردن منم امروز عقد داداشم بود ی کلمه بهش گفتم چرا آبجیات نیومدن اینقد پدر و مادر منو فحش داد اینقد خودمو زد دوساعت دارم اشک میریزم 

اینقد دستامو ناخن کشیده همه داره خون میاد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم شوهرم تا حدودی به خانوادش وابسطه بود 

هیییچ وقت چیزی دربارشون نگفتم 

صبوری کردم 

الان دیگه اون وابسسطگی رو نداره 

شما هم میبینی حساس هست 

چیزی نگو 

آرامش خودت و بچت بیشتر از این چیزا ارزش داره 

خانوادش که پیشت نیستن دائم. 

🇵🇸🇮🇷یا مهدی ادرکنی❣️السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚یا صاحب الزمان همیشه هوامو داشته باش و رهام نکن. اگر دوست دارین بگین تاپیک های مهدوی تگتون کنم.💙به هر روشی که بلدین با امام جانمان صحبت کنین. اگر قلمی دارین.اگر آهنگسازین، اگر فروشنده این اگر معلمین،اگر خانه دارین،اگر کارمندی،وقت بزارین و یک کار رو نذر امام زمان عج الله کنین. نذر اینکه به این معنا که من اینکارو انجام میدم و تقدیم میکنم به شما خوبتر از تمام خوبهای عالماگر غمی دارین اول به اطلاع امام جانمان برسونیناگر شاد هستین اول به اقاجانمان بگید. یک یار بی نظیره✔️و اینکه هرلحظه فرصت کردین در شادی و غم با خداوند درددل کنین،و یادمون باشه عشق اول از خداوند نشات میگیره. یعنی حب اول از خداست. اون عاشق ماست که ما جذبش میشیم. 

يه نظرم وقتي شما شناخت داري از اين شخص

و قصد جدايي نداري

ارين ادم يكي نه ك دوتا بچه داري

و برات ارزش و احترامي قائل

گله كردن و حرف مادرش و پدرش وسظ كشيدن كار اضافه اي هست.

چون باعث ميشه توهين و نحقير بشنوي و قبح اين داسنان بيشتر بريزه.

لازم نيست فضا رو گرم هم كني

خودنو دوست داشته باش

از توهين نگذر خنثي رفنار كن

گرم كردن فضا از ظرف شما يعني هربار بيا فحش بده و من باز گرم كنتده اين زندگيم و اني خطرناكترين پالسي ك ميتوني به ب مرد بدي

💕

عزیزم حالا که انتقاد جواب نمیده راه دیگه ای رو امتحان کن.

خودت جواب بده.

مثلا وقتی پدر شوهرت اونجوری گفت میگفتی منظورتون اینه دیگه نیایم.

یا تو آشپزخونه وقتی مادر شوهرت هست بگو مهمون داری با دو بچه خیلی سختم میشه....