2777
2789

ختم صلوات برای ولادت امام محمدباقر گذاشتیم تاپیکمو ببین انشالله همتون حاجت رواشین❤

خواهرِ پاتریک هسدم ــ خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اللهم صل علی محمد و آل محمد

شنبه اول ماه رجب است
دوستان هركس دعا كنه قبول ميشه چون كه ماه خانه خدا رو طواف ميكنه اين پيام روبه همه إرسال كن هيچ كس رو محروم نكن از اين دعا《ربى من كل ذنب واتوب الیک 》ماه عمود بر کعبه میشه. التماس دعا امشب تلاوت آيه29و30سوره فاطر باعث نزول بركت است. شما هم مثل من برای دوستاتون ارسال کنید《.بِسمِ اللّهِ الرَّحمنِ الرَّحِيم إِنَّ الَّذِینَ یَتْلُونَ کِتَابَ اللَّهِ وَأَقَامُوا الصَّلاةَ وَأَنْفَقُوا مِمَّا رَزَقْنَاهُمْ سِرًّا وَعَلانِیَةً یَرْجُونَ تِجَارَةً لَنْ تَبُورَ ﴿٢٩﴾لِیُوَفِّیَهُمْ أُجُورَهُمْ وَیَزِیدَهُمْ مِنْ فَضْلِهِ إِنَّهُ غَفُورٌ شَکُورٌ( ۳۰)سُبحانَ الله يا فارِجَ الهَمّ وَ يا کاشِفَ الغَمّ فَرِّج هَـمّی وَ يَسّر اَمری وَ ارحِم ضَعفی وَ قِلَـّةَ حيلَتی وَ ارزُقنی حَيثَ لا اَحتَسِب يا رَبَّ العالَمين》
 حضرت محمد(ص) فرمودند هر کسی این دعا را بین مردم پخش کند گرفتاریهایش حل شود...

آقا

انشا ٕ الله ک هرچی خیره و صلاحته برات پیش بیاد از ته دلم برات آرزوی خیر و خوشی وسلامتی دارم همینطور دخترت حضرت زینب پشت و پناهش🫂🫂

🛑 کپی ممنوع عکس خودمه🛑 من مو ارزوهام اگ نباشن میمیرم ...دلم بهشون خوشه ک میرسم بهشون

استارتر ان شاءالله دخترتون چیزیش نیست و خوب میشه، میخواستم توی تاپیک قبلی تون کامنت بزارم منصرف شدم راستش گفتم به یه متخصص نشون بدی بهتره، دخترم آخرای سال ۱۴۰۰ کرونا گرفت یکماه بعد وقتی میخواست بلند بشه خودش رو میکشوند سمت مبل یا به من و تکیه میکرد و بلند میشد موقع راه رفتن هم لنگ میزد، آمپول هم نزده بود، ما با واسطه از یه متخصص پرسیدیم، ایشون توی ویس گفتن که بعضی از بچه ها در پی یه بیماری ویروسی ممکن لگن  یا ران شون متورم بشه که باعث اشکال در حرکت شون میشه و موقت هست اگر خوب نشد حتما ب متخصص مراجعه کنید چند روز بعد خداروشکر خوب شد، این تجربه ما بود ان شاءالله دختر شما هم زود خوب میشه ولی باز هم ب متخصص نشون بدید

خدای مهربانم به عدد آنچه آفریدی و بهش علم داری شکر 
ان شا الله ک چیز مهمی نیست ، قرار بود ببرینش دکتر بردین ؟

اره بردم‌ از این‌مطب به اون‌مطب نوار عصب گرفتن عصب سیاتیک پاش اسیب دیده درد داره نمیتونه‌مث قبل راه بره التماس دعا دارم ازت😭

استارتر ان شاءالله دخترتون چیزیش نیست و خوب میشه، میخواستم توی تاپیک قبلی تون کامنت بزارم منصرف شدم ...

سلام عزیزم‌ممنون از راهنماییت اولش پزشک اطفال گفتن شاید از ویروسه‌ولی‌متخصص و‌جراح اعصاب میگن  تزریق نزدیک‌عصب انجام شده برا همین  اینجوری شده به عصب سیاتیک‌پا اسیب زده و دو‌هفته ست هنوز خوب‌نشده و‌درد داره التماس دعا دارم ازت😭