2777
2789
عنوان

خیلی بی کسم اونم توی این وضعیت

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 22 پست
میترسم سقط بشه وضعیتم زیاده‌ی نیس

امیدت بخدا.. اگر نخواد برگی رو زمین نمیوفته.. فعلا چند هفته رواستراحت کن تا بری سنو. هیچی نمیشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آخ چقدر درکت میکنم منم چن بار سقط وخونریزی داشتم 

درست وقتی که همگی ناامید شدیم نمی‌دونستم باردارم وهمه کار کردم ورزش گلدونای بزرگ جاشو عوض کردم ...

بعدشم که فهمیدم خیلی ناراحت شدم شوهرمم گفت زودتر خودت سقط ش کن تا راحت شی بعدشم شیشه شیشه رازیانه زعفرون می‌خوردم

ذره ذره آب شدم ....تا خدا خودش خواست بمونه خدا❤️❤️

به موقع اش میده صبورباش

خدایا شکرت ♥️♥️♥️
چه اصراریه به بچه وقتی اینهمه مشکلات ریخته سرت؟

چون تنهام 

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️
راست میگی.من هم تو دوقلو ها استراحت مطلق نکردم سقط شدن.۶ماهه

الهی بگردم🥲

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان تنهایی بعدا از تنهایی در میای همینجور دراز کشیده کنارت سبد بذار پوست سیب زمینی، کدو بادمجان، هویج سیب زمینی پیاز بگیر. شوهرت اومد بده بشوره بعد کم کم خرد کن اگه خوب بذاری خشک بشه چهار روز قشنگ تو یخچال می مونه سیب زمینی هم تو اب قشنگ می مونه. پیاز  یه ماهت رو بده برات سرخ کنه هر موقع خواستی استفاده کنی. نخود فرنگی سبزی و کرفس حاضری بخر  بذار یخجال و فریزر. به شوهرت بگو میره سر کار یه مقدار نخود یه مقدار لوبیا و گوشت بذاره قابله آب بریزه با پیاز بندازه برگشته باشه آبگوشت حاضره. 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
الان تنهایی بعدا از تنهایی در میای همینجور دراز کشیده کنارت سبد بذار پوست سیب زمینی، کدو بادمجان، هو ...

ممنونم 🩷

برای خداکاری نداره که من دوباره مامان بشم ودلم روشنه که دوباره مامان میشم توروخدابرام دعا کنید❤️❤️❤️