2777
2789
عنوان

دوستی با این آدم درسته؟

136 بازدید | 15 پست

من یه دوستی دارم حدود ۵ ساله که با هم دوستیم 

هر وقت نزدیک کس دیگه ای میشم از من پیش اون بد میگه 😟 

یا خودش و اون به هم نزدیک میشن🤦

خسته شدم دیگه

پیروز یکی بهم پیام داده که اون بهش گفته از دست من اذینه نمی دونم کی درست میگه 🤷

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه خیلی مثبته و بهم انگیزه میده همیشه 🙁

پس ب شدت حسوده ک نمیخاد کسی جز خودش دور و بر تو باشه این حجم از خودخواهی ب توام ضرر میزنه دوستته مالکت که نیست نباید پشت سرت بد بگه عزیزم به هر حال این وجه شخصیتی تو، اکثرا دهن بین هستن، مهمه در ارتباطات با مردم چطوری ب چشم بیای میخای تا اخر پشتت بد بگه بهش بگو دیگه تکرار نکنه یا نه مجبوری ک دیگ دوستیت رو باهاش تموم کنی اگر برا انگیزه هست دوستای واقعی هم حالت بد باشه بهت انگیزه میدن با این تفاوت ک پشتت بد نمیگن بلکه حمایتت میکنن 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️
دوستیم رو باهاش تموم کنم حرفاش میره؟

حرفای قبلیش ک نمیره ولی دیگ نیستی ک بخاد تکرار کنه یا از روی حسی ک بهت داره همچنان دیوانه وار ب کارش ادامه بده منم برام پیش اومده حتی یادمه طرف رو گزاشتم ب حال خودش اخر سال کارش ب جایی رسید ک برام حرف هم دراورد اونجا بود ک قضایا بزرگ تر شد و من فهمیدم باید ب حرف دوستام گوش میکردم و به جای دلسوزی برای این کمبودش دهنشو میبستم و قطع ارتباط میکردم. خود دانی عزیزم مختاری گلم گفتم حذر باشی 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️