2777
2789

با خانواده همسرم تو یه ساختمونیم. دوستم ندارن.

آدمای خیلی خشک و بی احساسین.

خیلی عذاب میکشم روز و شب. شوهرمم همیشه حامی خانوادشه. الان ک بچه دار شدیم فقط می‌خوان بچه را ببینند با رفتارشون نشون میدن ک من و دوست ندارن و فقط بچه را دوست دارن

خیلی دلم گرفته....

اگه یه شب بچه را نبریمش پایین باهامون قهر می‌کنند.

پندی نصیحتی....چیزی نمی‌گید بهم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیتونیم. شرایطش و نداریم

کدوم خونواده شوهری هست که عروس رو دوست داشته باشه که تو دومیش باشی ‌.واسه خودت شاد باش مهمونی بده با دوستات برو بیرون برو باشگاه وهزار کار دیگه .تو هم  از ته دل دوستشون نداشته باش وفقط باهاشون زندگی کن وانتظاری نداشته باش

من فقط میتونم باهات همدردی کنم

باز خوبه شما بچه داری جای پات محکمه

مادرشوهر من به هیچ کدوم از عروس ها محل نمیده،فقط به دامادهاش میرسه. جاریم خوش به حالش خونش جداست و سه تا بچه داره اصلا نمیاد مادرشوهرو ببینه چون اینا بهش بی احترامی میکنن

اما من چون خونم توی یه حیاطه با مادرشوهرم و این که تازه عروسم جای پام محکم نیست به راحتی میتونن زندگیمو به هم. بزنن

امروز خواهرشوهرام صبح اومده بودن که ناهار بمونن خونه مادرشوهرم،اصلا به ما نگفتن شما هم ناهار بیاید

شوهرم دستور داد باید بری کمکشون کنی،گفتم اونا اصلا مارو دعوت نکردن

ولی به زور رفتم...همشون بودن....رفتم تو سلام دادم...هیچ کدومشون جواب سلاممو ندادن

به شوهرم گفتم همون میخواستی منو سنگ روی یخ کنی

رفتم جواب سلاممو ندادن

شوهرم برگشته میگی دروغ میگی! من که ندیدم!از کجا معلوم راست میگی

اصلا به شوهرم برنمیخوره همه جمع میشن خونه ننش اینو نمیگن بره.باز میره منت کشی

ريز ريز تغيير ايجاد كن 

مثلا در هفته يك روز نره ،قهرم كردن به كتف چپت به روى خودت نيار 

بعد يك ماه دو روز نره و بعد كم كم چند روز يكبار كن 

اصلا با شوهرت كل كل نكن ،توضيح نده ،از ناراحتيات نگو ،فقط فقط خودتو بزن به گيجى و كار خودتو كن 

من زیاد دیدم از خانواده های که با مادر شوهر هستن به نظرم از همین اول برات مهم نباشه و هر چقدم شما ناراحت بشی و ..فرقی نمیکنه و قرار نیست اونا خوب بشن یا همسرت بیاد طرف شما چون در هر صورت اونا مادر و پدرش هستن من یکی از اقوام ها بود اوایل همش ناراحت که این کرد اون کرد مادر شوهر 

ولی الان چسبیده به زندگیش و بچه ها و اصلا براش مهم نیست البته که وقت های ناراحت میشه ولی چاره ای نیست 

به نظرم بهترین کار که هم زندگیت حفظ بشه هم خودت ناراحت نشی اینه که بی خیال بشی نسبت به این جریان میگذره و بچه ها ان شاالله بزرگ میشن 

تو رو خدا مادر شوهر های که این نظر رو می‌خونید یا حتی خودمون که در آینده ان شاالله مادر شوهر میشیم به خدا این دخترا هم مثل دختر خودمون هستن 

من خودمم حیاط مشترک هستیم و هنوز عروسی نگرفتیم از خدا که پنهون نیست زیاد نگران هستم دخالت و این چیزا و خدا کریمه نمیشه هم زندگی که این همه تلاش کردی رو رها کنی خیلی ها مثل خودمون هستن متاسفانه

ان شاالله خدا خودش کمکمون کنه و این بنده خدا ها هم به راه راست هدایت بشن 

از یه جا به بعد همه آدم ها ،همه بدی ها، کوتاهی ها همه رو بخشیدم به خود خدا😉   کاش خودمون مادر شوهر خوبی بشیم🤕😂