2777
2789

می‌بینید؟

ایده‌ش جالبه

ولی به نظرم گاهی ادله‌ی کافی نمیارن برای متهم

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈

برنامه دیشب رو دیدی من اصلا نفهمیدم چرا این یارو متهم شد بنظر من پارسا سعادت بیشتر میخورد قاتل باشه یعنی متهم فقط بخاطر یه درخت آدم کشته

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنامه دیشب رو دیدی من اصلا نفهمیدم چرا این یارو متهم شد بنظر من پارسا سعادت بیشتر میخورد قاتل باشه ...

آره عزیزم برنامه‌ی دیشب رو دیدم

دقیقاً منم نظرم همینه 

خیلی عجیب بود

اصلا شواهد و دلایلش محکم نبود !

خانومِ نیمچه خبرنگار | غرق در کتاب و فیلم | علاقه‌مند به فلسفه و مسخره‌بازی | من اراجیفِ بی آزار می‌بافم | پیشی باش 🐈
آره عزیزم برنامه‌ی دیشب رو دیدم دقیقاً منم نظرم همینه  خیلی عجیب بود اصلا شواهد و دلایلش محک ...

ن اصلا محکم نبود خیلی بی معنی بود بنظر من پارسا میتونست بکشتش هم از این ور بقیه پول ماشین رو نده هم از اون طرف همسایه ها نمیفهمیدم معامله ماشین کرده هم از اون طرف برنده پرونده می‌شده ن اون ک اون یکی برای یه درخت آدم کشت یعنی این پرونده ها واقعا واقعیه

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍
ن اصلا محکم نبود خیلی بی معنی بود بنظر من پارسا میتونست بکشتش هم از این ور بقیه پول ماشین رو نده هم ...

دقیقاً

قطع درخت دلیل قتل به این وحشتناکی نیست واقعا