2777
2789

سلام به همگی، من خسته شدم دیگه از مامانم اصلا اصلااا از دستش حریم خصوصی ندارم با اینکه 25 سالمه تو همه کارام دخالت میکنه همه چیمو مدام چک میکنه نمیتونم از دستش یچیزی قائم کنم آدم بلخره یه سری حریم های خصوصیم داره، کسیم هست مثل من باشه واقعا دیگه آرامش ندارن حتی پولم نمیتونم از دستش قائم کنم همه چیو پیدا میکنه نمیتونم حتی لاک بزنم یا آرایش کنم چپ چپ نگام میکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه تاپیک دیدم خانمه با دوتا بچه تا ساعت ۳عصر میخوابید 

میگفت بچه هام میرن طبقه بالا پیش مادرم

اونوقت من مجرد حق ندارم تا ۱۰ بخوابم

امروز عصر یکم خوابیدم اونم چون پریودم و حال روحیم داغون

انقد نق زد ک حد نداش

یه تاپیک دیدم خانمه با دوتا بچه تا ساعت ۳عصر میخوابید  میگفت بچه هام میرن طبقه بالا پیش مادرم ...

واقعا خسته کنندست من یکم دراز میکشم تو حال خودم باشم هی نظر میده چته چرا خوابیدی همش دخالتتت

واقعا خسته کنندست من یکم دراز میکشم تو حال خودم باشم هی نظر میده چته چرا خوابیدی همش دخالتتت

جدیدا هم هی میگه شوهر باید کنی سنت داره بالا میره من کلا  دلم میخواد سنم بالا تر باشه اذد کنم اصلا درک نمیکنه من اگه یوقت بچه دار شم تو یه زمینه هایی واقعا اجازه دخالت خودمو نمیدم

جدیدا هم هی میگه شوهر باید کنی سنت داره بالا میره من کلا  دلم میخواد سنم بالا تر باشه اذد کنم ا ...

بعد کافیه یه چیزیو تو یه سوراخی قائم کنم نمیدونم حس شیشم داره بهش الهامات میشه یه جایی که خودمم به ذهنم نمیرسه همون لحظه میبینم آره رفته پیداش کرده

مامان منم تا ۱۷ ۱۸ سالگی اینجوری بود اونم بخاطر خودم گیر میدادن محدودیت میذاشتن الان دیگ کاری ندارم باهام، چون اعتماد دارن میشناسن چجوریم حتما قبلا مامانت ازت ی چیزی دیده یا شنیده نمیخاد ب بیراهه بری من اینطور فک میکنم یا حساسه

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
بعد کافیه یه چیزیو تو یه سوراخی قائم کنم نمیدونم حس شیشم داره بهش الهامات میشه یه جایی که خودمم به ذ ...

منم دارم تو خونه لامصب مثل گشت ارشاد میمونه

حال را نباید پرسید!!! باید فهمید...