2777
2789

نه چرا بد باشه

ولی من خودم ۴۴ سالمه شاید کلا تا الان ۵ بار مو و ابرو رنگ کرده باشم اونم عروسی عیدی چیزی بوده.

چون ابروها بعد مدتی رنگ کردن ضعیف میشن و ریزش می گیرن

منم از هاشور و فیبروز و اینا خوشم نمیاد سن و بالا نشون میده. 

موهامم سر همین رنگ نمی کنم و اندازه جنگل رو سرم مو دارم در صورتی که همسنام با ریزش مو درگیرن.

این زشته که یه دخترو بخاطر دختر بودن و مجرد بودن محدود و عقده ای کنی

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بیین رنگ ابرو سن رو خیلی زیاد می‌کنه بعد اینکه الان خیلی مد نیست ولی باز انتخاب خودته. 

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست

به نظرم الان سی سال پیش نیستا😐😐😐

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

نه چرا بد باشه ولی من خودم ۴۴ سالمه شاید کلا تا الان ۵ بار مو و ابرو رنگ کرده باشم اونم عروسی عیدی ...

منم تاحالا نه مو رنگ کردم نه ابرو. اصلا دلم نمیاد نمیدونم چرا.  خیلی با خودم کلنجار رفتم واسه رنگ مو ولی دلم نیومد. از این رنگ موقعتا و گچ رنگی زدم در نهایت😂😂😂

بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد.                                                                       همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند.                                                     بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارونی اومد.                                                    کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهون ماند.                                                             اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید.                    عجب دنیای عجیبی ست
بدی و خوبی رو نمی‌دونم. ولی رنگ کردن ابرو یه خرده خز و خیل شده. رنگ مو هم باید دقت کنی به سنت بخوره ...

چ جالب میخواستم اسم شما رو سرچ کنم تاپیک هاتون نگاه بندازم درمورد اون کتابی که گذاشتین و معرفی کردید: نماد گمشده

میشه بیشتر بگین 

متنش خیلی سنگین نیست؟

ببخشید اسی کامنتم غیر مرتبط با تاپیک شما بوو

رود ذره ای گر ز خاکت به باد، به خون من آن ذره آغشته باد❤️ایرانم❤️خرم آن روز کزین منزل ویران بروم ، راحت جان طلبم وز پی جانان بروم🥲تاریخ انقضای تمام غم های عالم لحظه ی ظهور توست ، یامهدی!   
۲۵ سالمه

وای خب شروع که به رنگ گذاشتن دیگه اول رنگ قهوه ای بزار بعد کم کم روشنش کن به خانوادم بستگی داره من الان یکساله که موهام فانتزی رنگ میگنم بابام فقط میگه مسخره نشی هرکار خواستی بکن

چ جالب میخواستم اسم شما رو سرچ کنم تاپیک هاتون نگاه بندازم درمورد اون کتابی که گذاشتین و معرفی کردید ...

سلام.

خیر سنگین نیست. داستانش روانه. خود نویسنده در طی داستان نکاتی رو بیان کرده و این مترجم که خودم ترجمه اونو خوندم بسیار برای نوشتن پاورقی انرژی میذاره و پاورقی‌ها و پیوسته‌ای مفیدی اضافه می‌کنه.

هرچند خودم همیشه یه سرچی میکنم حداقل برای دیدن تصاویر و بناهای توصیف شده در کتاب.

البته به نظرم یه پیش زمینه ذهنی نیازه براش اینجوری نیست که با اطلاعات صفر بشه رفت تو دلش

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

منم تاحالا نه مو رنگ کردم نه ابرو. اصلا دلم نمیاد نمیدونم چرا.  خیلی با خودم کلنجار رفتم واسه ر ...

بهتر بابا. منم چند سال یه بار شیطون میره تو جلدم😂

کلا من هر بار رنگ کردم تا ماه ها درگیر بودم چون موها زبر و کدر میشن حتی اگه گرونترین و بهترین رنگ و بذاری بازم شیمیاییه بعدش هی باید ماسک و سرم و ..‌. استفاده کنی

الان حنا و وسمه می ذارم واسه مو سفیدام چون اطراف شقیقه ام سفیده.

موهامم براق و نرم و ابریشمیه

به نظرم موی طبیعی سالم که براق و نرم باشه از قشنگترین موی رنگ شده جذابتره.

البته این نظر منه

کلا سن میره بالا ادم قدر داشته هاش و بیشتر میدونه تو جوونی فکر می کنی موی مشکی و ابروی پرپشت زشته هی با رنگ گند میزنی بهش😂