2777
2789
عنوان

از دست این مرد من دیگ کم آووردم😭😭

1095 بازدید | 76 پست

۶ ماهه عقد کردیم در طول هفته ک کلا سرکارع،پنجشنبه جمعه هم میره باشگاه و روزاش هم پدرش بهش زنگ میزنه ک اینکار برام بکن اونکار برام بکن رسما یعنی نمیبینمش ممکنه موقع ناهار ببینمش جمعه ها

الآن دوباره تا حالا دنبال کار پدرش بود الآنم رفته باشگاه

میخوام ت اتاقم بمونم در قفل کنم دیگ باز نکنم خسته شدم همش شبا میبینمش خسته بودنش و خوابیدنش برای منه اعصاب خوردیش برای منه

همه ى آدمها لايق شانس مجدد هستن اما نه براى همان اشتباهات قبلى😏🌵🍃

وسط هفته ها وقتی میرم خونه پدر شوهرم اینا ک ساعت ۷ از سرکار میاد بعد وقتی من هستم میره باشگاه روزایی ک نیستم میگ خستم نمیرم

شمام برای خودت کار دست کن. دوست و رفیق پیدا کن. مثل خودش باش 

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شمام برای خودت کار دست کن. دوست و رفیق پیدا کن. مثل خودش باش 

من ک نمیتونم شب برم بیرون ک حالش بگیرم این فقط شبا هستش

خب در طول هفته از سر کار میاد مثلا نمیشه باهم باشین؟

میاد قبلا خیلی شاکی شدم خودش میگفت آماده شو امشب برم بیرون 

ولی وقتی ی مدت میگذره و من برمیگردم خونه خودمون پدر مادرش بهش دستور میدن دیگ نبره منو

مادرشم هروقت من هستم پافشاری میکنه ک این بره باشگاه چون هزینه کرده

ولی من نیستم شوهرم بیکار میشینه ت خونه با مادرش گپ و گفت میکنن