من دوماه قبل تو تایم تخمک گذاریم ی رابطه خیلی مشکوک داشتم اما بعدش قرص نخوردم . همون ماه دو طرف پهلوم درد گرفت و حالت تهوع داشتم اما پریود شدم .دو سه روز خونریزی داشتم مثل همیشه اما بعدش بیشتر از همیشه لکه بینی داشتم . بعد از پریود دوباره پهلو درد و تهوع داشتم .پهلوم خوب شد اما هنوز ی وقتایی تهوع دارم . این ماه با تاخیر ۷_۸ روزه هنوز پریود نشدم و وقتی زیاد کار میکنم زیر دلم درد میگیره و گاهی ساق و عضلات رون پام درد میگیره و کمی هم تهوع دارم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دیماه پریود شدم بعدش اقدام کردم ولی بهمن بازم پریود شدم درحد دوسه روز بود بعداسفند دیگه نشدم از دادم همون دی ماه باردارشدم خونریزی بهمن هم از لانه گزینی بود
کسی بوده با این شرایط باردار باشه؟ نمیدونم علائم از توهمه یا واقعا خبریه 😐
اره چن تا مورد داشتیم نمونش جاری خواهرم هیچوقت مشخص نمیشه تاشکمش میاد بالا چون هرماه پریود میشه یا بعضی وقتا دوماهی یکبار یا سه ماه خلاصه این شکمش میاد بالا یا ویال میگیره میفهمه میره ازمایش.خیلیا دگ ام بودن نزدیکان اره هست
《یاالله》مرادرقلب کسی سنگین قرارمده وبعدازمرگم کسی رابرایم قراربده که دردعاهایش اسمم راازیادنبرد.🤲🏼 خداوندارزق ماراازجایی مقررکن که لقمه هایمان مجبورمان نکنندچشم برروی حق ببندیم.