2777
2789

بچه داری ک فقط پس انداختن بچه نیست بابا برا تربیتش وقت بزارین نندازینش رو گردن مردم . بچه های زبون نفهم . اه انقد حرصیم ک نگو . آرامش نداریم از دست اینا . یکیشون کلاس سوومه هی زرت و زرت میاد در میزنه زندایی مهره داری ؟ زن دایی کش داری ؟ باطری داری ؟  زندایی معلمم کاردستی داده اومدم درست کنی ، زندایی برام اینو بنویس... اینو بکش .  یکی نیست بگه خب تو ننه بابا نداری ؟ اَه . اون یکی دیگه همش سرش تو یخچالمونه انگار خونه خودشون قحطیه . والا حقوقشون از مام بالا تره همیشه هم خونشون پره انشاالله پر تر هم بشه که این بچه ها عینهو نخورده ها نباشن ی چی ببینن حمله نکنن. انقد گشنن صبح ضهر شب . هی زرت و زرت در خونه مان به خدا آسایش نداریم . حالا با تربیت باشن عیبی نداره . بلانسبت نفهما. نمیگن سر صبح بچه کوچیک داشته شاید نخوابیده . عصر جمعس شاید داره استراحت می‌کنه . جمع کنین بچه هاتونو خب . وقت نداری نیار خب . اگه آوردی حداقل ننداز رو دوش مردم برا بچت خودت وقت بزار . اه. به همه چی دست میزنن اون یکیشون دارم غذا درست میکنم انگشت کثیف دماغیشو می‌کنه تو غذا انگولک میزنم چند بارم بگم نکن بازم انجام میده مگه بچه نخوردس؟؟ تربیت نداره انگار . به همه جا سرک میکشن بی اجازه وسایلو بر میدارن . خدایا بابا مام زیاد بودیم ولی مادرمون تربیتمون میکرد . انگار ک خونه ما شیرنی میدن همش دم ب دقیقه میان در میزنن به خدا دیگه از الان رعایتشنو نمیکنم بچه آن ناراحت بشن و اینا ... دیگه دلم نمیسوزه پر رو شدن . هر کی هم هرچی خواست بگه آسایش نداریم والا . 

خدایا به هرکس اون چیزی رو ببخش که براش مثل یه معجزه می مونه ..🤍

وای تو بچه دار نشو.

خیلی بی اعصابی

🧘🏻‍♀️🌊 . یه جمله تاثیر گذار تو امضام ، تصور کن🙏.  نزدیک ام نشو. آدم گریز و آنتی سوشال هم خوده خودتی  ! ما هیچی نیستیم جز انتخاب های خودمون. Book 📚 healthy diet 🥑 workout🏋🏼‍♀️1  به بچه هاتون یاد بدید منتال هلث اشون از موفقیت و دستاورد هاشون مهم تره.🪴💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حقققققققق؛) پس میندازن بقیه بزرگشون کنن

کاربری دست چند نفره به خدا کمبود شماره بود ؛ هر فردم شعور اینو داره که تو تاپیکای مخصوص به سنش شرکت کنه❤️دهان شما خروجی افکار شماست وقتی باز میشود سریعترین راه برای درک شخصیتتان دراختیار مخاطب قرار میگیرد مواظب ویترین شعورتان باشید،تا افکار و وجودتان خریدارهای بیشتر داشته باشد!
وای تو بچه دار نشو. خیلی بی اعصابی

گویا بچه داره

و حق هم داره

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/