بچه داری ک فقط پس انداختن بچه نیست بابا برا تربیتش وقت بزارین نندازینش رو گردن مردم . بچه های زبون نفهم . اه انقد حرصیم ک نگو . آرامش نداریم از دست اینا . یکیشون کلاس سوومه هی زرت و زرت میاد در میزنه زندایی مهره داری ؟ زن دایی کش داری ؟ باطری داری ؟ زندایی معلمم کاردستی داده اومدم درست کنی ، زندایی برام اینو بنویس... اینو بکش . یکی نیست بگه خب تو ننه بابا نداری ؟ اَه . اون یکی دیگه همش سرش تو یخچالمونه انگار خونه خودشون قحطیه . والا حقوقشون از مام بالا تره همیشه هم خونشون پره انشاالله پر تر هم بشه که این بچه ها عینهو نخورده ها نباشن ی چی ببینن حمله نکنن. انقد گشنن صبح ضهر شب . هی زرت و زرت در خونه مان به خدا آسایش نداریم . حالا با تربیت باشن عیبی نداره . بلانسبت نفهما. نمیگن سر صبح بچه کوچیک داشته شاید نخوابیده . عصر جمعس شاید داره استراحت میکنه . جمع کنین بچه هاتونو خب . وقت نداری نیار خب . اگه آوردی حداقل ننداز رو دوش مردم برا بچت خودت وقت بزار . اه. به همه چی دست میزنن اون یکیشون دارم غذا درست میکنم انگشت کثیف دماغیشو میکنه تو غذا انگولک میزنم چند بارم بگم نکن بازم انجام میده مگه بچه نخوردس؟؟ تربیت نداره انگار . به همه جا سرک میکشن بی اجازه وسایلو بر میدارن . خدایا بابا مام زیاد بودیم ولی مادرمون تربیتمون میکرد . انگار ک خونه ما شیرنی میدن همش دم ب دقیقه میان در میزنن به خدا دیگه از الان رعایتشنو نمیکنم بچه آن ناراحت بشن و اینا ... دیگه دلم نمیسوزه پر رو شدن . هر کی هم هرچی خواست بگه آسایش نداریم والا .