2777
2789
عنوان

تورو خدا بیاین باهام حرف بزنید😔

271 بازدید | 26 پست

تو چند تاپیک قبلییم گفته بودم چه بلایی سرم اومده دوباره با مامانم دعوام شد طوریکه از بس اعصابم خراب بود به رگای سرم فشار اومد خون دماغ شدن الان ی تبلت دستمه که باهاش درسامو میخونم مامانم هی تو گوش بابام میخونه که همین کوفتیو هم ازم بگیرن فردا بابام میاد اعصابش خرابه شاید تبلتو بشکونه 😔💔

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونن ک داری باهاش درس میخونی؟ 

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 
میدونن ک داری باهاش درس میخونی؟ 

اره هیچ برنامه ای توش ندارم غیر از ی بازی و تو نی نی سایت عضوم

.ک‍‌اش خ‍‌دا ه‍‌ی‍‌چ وق‍‌ت ب‍‌ه خ‍‌ان‍‌واده ه‍‌ای س‍‌‍خ‍‌ت‍‌گ‍‌ی‍‌ر دخ‍‌ت‍‌ر ن‍‌م‍‌ی‍‌داد .🥀

حیلی از خانواده ها اینطورین

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃

اره هیچ برنامه ای توش ندارم غیر از ی بازی و تو نی نی سایت عضوم

نمی‌فهمم چرا اخه یاید مانع ورس خوندن و پیشرفتت بشن

😐🤦‍♀️دوستان اینو بفهمید که من فقط دوستدار استادم. خودشون نیستم پس هر خطایی از من دیدید پای خودم بزارید نه ایشون. گر میسر نیست مارا کام او عشق بازی میکنیم  عشق بازی میکنیم با نام او لطفا با شعری ک گذاشتم شوخی های ک درحد شخصیت خودتونه نکنید جنبشو ندارم 😊  یاد بگیریم از روی عکس پروفایل و اسم کاربری همدیگرو قضاوت نکنیم دنیا جا ی قشنگ تری میشه 🌹تو نی نی سایت عاشقا از کسایی قلبشونو شکستن، جاریا از جاریا، خواهر شوهرا از زن داداشا، عروس از مادر شوهرا، مادر شوهرا از عروسا، کاربرا از کارای دیگ، گله میکنن و میگن چقدر بد هستند، الان من موندم این بد های واقعی کجان؟ همه جز خوبا شدن ک... 

فقط مخام ی خاستگار بیاد که از این جهنم برم ولی متاسفانه هیچ‌خاستگاری ندارم

نمی‌فهمم چرا اخه یاید مانع ورس خوندن و پیشرفتت بشن

چون قبلاً یکارایی کردم که الان مث سگ پشیمونم فردا امتحان نوبت هم دارم هیچی نمیتونم بخونم😔💔

مقصر خودتی ک از اعتمادشون سواستفاده کردی.... حق دارن بهت اعتماد نکنن..... 

😔

فقط مخام ی خاستگار بیاد که از این جهنم برم ولی متاسفانه هیچ‌خاستگاری ندارم

خودتو بدبخت نکن از چاله در بیای بری تو چاه 

فقط۱۶ سالته تمرکزتو بزار روی درس تا ب ی جایی برسی و با بهترین فرد زندگی کنی ن اینکه بر فرض ازدواج کنی و خدایی نکرده ی مردی بدتر از خانوادن اخلاقش گیرتر

توی انتخاب حواستو جمع کن و برای خلاص شدن از خانوادت عجولانه تصمیم نگیر

هممون به حد کافی مشکل داریم پس اینجا یکم مهربونه باشیم باهم خیلی قشنگ تره دوست عزیزم 🙃این سایت برای خالی کردن عقده ها نیست لطفاً رعایت کنید🥲اگه تاپیک میزنی همه حق دارن نظر بدن پس الکی گیر ندین حتی اگه اون نظر باب میل شما نبود❤️اینطوری همه چیز قشنگ تر میشه 🙃