2777
2789
عنوان

کاشت ناخن و درامد

3491 بازدید | 89 پست

سلام خانم های گل. امیدوارم خوش و خرم باشین مرسی که اومدین تاپیک. 

یه سوال داشتم میخام بزنم تو کار کاشت ناخن به نظرتون چطوری باید شروع کنم تا بعد از چند ماه به یک درامد خوب برسم چطوری باید مشتری جمع کنم و تبلیغ کنم و اینکه اول کار رو تو خونه انجام بدم یا لاین بگیرم ایا میشه به یه در امد خوب برسم با این کار؟ تخمینی چقدر درامد داره؟ مدرک هم میخام بگیرم اگر نکته ای هست یا بتونین با توضیحات و اطلاعات دقیق راهنماییم کنید ممنون میشم خیر ببینید 🌹🌹مرسی از کمکتون🌹

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️

عاره بازار کارش خوبه مخصوصا نزدیک عید هست 

طرحای جدید بزن. توی دیوار تبلیغ کن اول با دستمزد کم شروع کن تا مشتری بگیری بعد قیمتو مثل بقیه بگیر. ایشالا کارت درست بشه

برای حاجتم یه صلوات بفرست 🙏🌹
عاره بازار کارش خوبه مخصوصا نزدیک عید هست  طرحای جدید بزن. توی دیوار تبلیغ کن اول با دستمزد کم ...

مرسی گلم که اومدی تاپیک و بیتفاوت رد نشدی خیر ببینی الهی.ب نظرت اول کارم رو از تو خونه شروع کنم همون موقع ک تو خونه ام باید تو دیوار اگهی کنم تا مشتری جلب بشه یا باید بسپارم به کسی تا حالا کاسب نبودم صفر اطلاعاتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم که اومدی تاپیک و بیتفاوت رد نشدی خیر ببینی الهی.ب نظرت اول کارم رو از تو خونه شروع کنم همون ...

معمولا خانوما کم میرن منزل برای این کارا میتونی با یه اریشگاه آشنا حرف بزنی بعد تبلیغات توی دیوار بزن هرکی خواست ببر ارایشگاه،البته میتونی توی خونه هم انجام بدی ولی ممکنه کم مشتری بیاد

معمولا خانوما کم میرن منزل برای این کارا میتونی با یه اریشگاه آشنا حرف بزنی بعد تبلیغات توی دیوار بز ...

پس یعنی لاین اجاره کنم بهتره اخه میخام از کسی برای اول کار پول قرض بگیرم هرجوری هست میخام ی طوری درامدش دستمو بگیره ک حداکثر چهارماه بعدش پولشو کامل بهش بدم 

معمولا خانوما کم میرن منزل برای این کارا میتونی با یه اریشگاه آشنا حرف بزنی بعد تبلیغات توی دیوار بز ...

مرسی که راهنمایی میدی و وقت میزاری عزیزم انشالله همیشه خوش باشی🌹🌹🌹🙏🙏

پس یعنی لاین اجاره کنم بهتره اخه میخام از کسی برای اول کار پول قرض بگیرم هرجوری هست میخام ی طوری درا ...

بازار کارش خوبه البته بستگی داره کجا زندگی میکنی و میخوای کجا کار کنی مثلا شهرتون شلوغ باشه وکارت خوب زود مشتری میگیری،برای درامد هم پول مواد رو حساب کن یه کم دستمزد بکش روش نسبت به بقیه وقتی کارت رونق گرفت توم قیمت کارتو مثل بقیه بگیر

من ک تو این کار نیستم ولی اول باید حرفه ای یاد بگیری با سود کم شروغ کن و بعد افزایش قیمت بده با چند تا سالن مشورت کن ک باهات همکاری کنن مثلاا هر کدوم دو روز تو هفته

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃
بازار کارش خوبه البته بستگی داره کجا زندگی میکنی و میخوای کجا کار کنی مثلا شهرتون شلوغ باشه وکارت خو ...

اره مشهدیم عزیزم. شهر شلوغی الانم ناخون ترند. خیلی جامع و کامل توضیح دادی عزیزم دستت درد نکنه انشالله هرچی از خدا میخای بهت بده ❤❤

فقط اولا مشتری کم هست  ناامید  نشو  توی  همه  کارها  همینجوریه   ...

من صبورم فقط از این بابت که یه قرضی بگیرم باید سریع استارت کار رو بزنم تا چهار ماه بعد تضمینی بتونم پول طرف رو بدم همین یکم دل نگرانم کرده به نظرت بعد چند وقت اینجور کارا میگیره واسه همین میخام بدونم نحوه تبلیغات و جذب مشتری چیه بتونم خیلی زود خودمو راه بندازم و جمع و جور کنم 

من ک تو این کار نیستم ولی اول باید حرفه ای یاد بگیری با سود کم شروغ کن و بعد افزایش قیمت بده با چند ...

مرسی گلی جان. مثلا برم ارایشگاه چی بگم چطوری ازشون درخاست همکاری بگیرم عزیزم ؟ نو این زمینه هیچ اطلاعی ندارم 

مرسی گلی جان. مثلا برم ارایشگاه چی بگم چطوری ازشون درخاست همکاری بگیرم عزیزم ؟ نو این زمینه هیچ اطلا ...

چندتا آرایشگاه ک میشناسی برو حضوری شوال کن یا تو دیوار آگهی بزن ناخنکارم و آماده همکاری با سالنام حتماا باید نمونه کارم داشته باشی ک نشونشون بدی

هَنوزَم زِمِستون بِ یادِت بَهاره...🥺🍃